Biz her kafamıza tek atana değil, duvara sıkıp tek atana diyoruz ve CS bunlarla dolu, seçkin ya da seçkin olmaması önemli değil. Seçkin de bile hile geliyor çoğu zaman. Bunun yüzünden faceit oynayan arkadaşlarım var.
Bi tutturmuşsunuz hile dolu hile dolu. 5 yıldır oynuyorum yer yer Supreme eloda yer yer Nova eloda oynadım, gördüğüm hile sayısı sayılıdır. Siz her kafanıza tek atana hile diyenlerdensiniz galiba.
Son 4 maç, Nova 2-3 elo.
İlk maç adam flaş yemiyor, smoke içi görüşü var. Kapı arkası atışlar.
İkinci ve üçüncü maç herkesin güven faktörü yüksek olmasına rağmen karşımıza Trigger Bot dediğimiz bir tuşa atanan komutla kafaya nişan alan adam geldi. Şurdan anlıyoruz, abuk subuk sprey atıp son mermi ya da garip garip kafadan vuruşlar.
Son maç, direk karşı takıma mevlana geldi, dümdüz mevlana, bildiğin semavi olandan işte.
Takımdaki herkes 1000 Saat oyun deneyimine sahip, bende 1300 küsür saat oynadım. Sence kimin hile olup olmadığını vuruşlarından ve ateş ettiği çıktığı yerden anlayamaz mıyım? Public sunucularda 15 Liraya, 14 15 yaşındaki çocuklar hile satıyor, bunu tanıtıyor. Bunlar öyle küçük sunucular değil. Bildiğin izlenme rekoru kıran yayıncı sunucuları.
15 yaşındaki çocukların hile geliştirdiği oyundur, CSGO.