Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Ara sıra giresim geliyor ama troll ve hilelerden oynanmıyor. FACEIT seçkin olmayan hesap ile oynanabilir mi?
Ara sıra giresim geliyor ama troll ve hilelerden oynanmıyor. FACEIT seçkin olmayan hesap ile oynanabilir mi?
Çözüm laer but sad 21 Kasım 2021 Oynayabilirsiniz fakat hesabınızı FACEIT'e bağlamak için CS:GO'da 100 saatiniz olmalı.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Kasım 2021 #11 Zinederon dedi: @Mr. Aimim ortalama rank kasmayı bıraktığımdan gümüşüm ama kendi elomda vuruyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum 1 maç dene bence. Vurursan oynarsın, ama ben keleşken ağzımı yüzümü dağıtmışlardı. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: @Mr. Aimim ortalama rank kasmayı bıraktığımdan gümüşüm ama kendi elomda vuruyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum 1 maç dene bence. Vurursan oynarsın, ama ben keleşken ağzımı yüzümü dağıtmışlardı.