omerxan58 Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 24 22 Mayıs 2020 #1 Arkadaşımla "vs" atmak istiyoruz ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz.Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Arkadaşımla "vs" atmak istiyoruz ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz.Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 22 Mayıs 2020 #2 Ben şöyle yapıyorum: -Botlarla alıştırma yap diyoruz. -Arkadaşımızı çağırıyoruz. -Oyuna girince tüm botları atıyoruz. -Işte 1V1 maç hazır.
Ben şöyle yapıyorum: -Botlarla alıştırma yap diyoruz. -Arkadaşımızı çağırıyoruz. -Oyuna girince tüm botları atıyoruz. -Işte 1V1 maç hazır.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 22 Mayıs 2020 #4 omerxan58 dedi: Nasıl botları atıcam Genişletmek için tıkla... Konsola "bot_kick" yazarak.
Steril-EX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #5 omerxan58 dedi: Arkadaşımla "vs" atmak istiyoruz ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz.Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibide yapabilirsin.Eğer atölyeden harita oynamak istiyorsan.Arkadaşını lobiye çağır.Sonra oynaya bas.Orda resmi eşleştirme yazan yeri Atölye haritasına çevir.Sonra haritayı seç ve oynaya bas.
omerxan58 dedi: Arkadaşımla "vs" atmak istiyoruz ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz.Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibide yapabilirsin.Eğer atölyeden harita oynamak istiyorsan.Arkadaşını lobiye çağır.Sonra oynaya bas.Orda resmi eşleştirme yazan yeri Atölye haritasına çevir.Sonra haritayı seç ve oynaya bas.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 22 Mayıs 2020 #6 omerxan58 dedi: Nasıl botları atacağım. Genişletmek için tıkla... Önce konsolu aç. Sonra BOT_KICK tarzı bir kod yaz. Şu an tam aklımda değil ama internetten bakarak nasıl bot eklenip silinebileceğini öğrenebilirsin.
omerxan58 dedi: Nasıl botları atacağım. Genişletmek için tıkla... Önce konsolu aç. Sonra BOT_KICK tarzı bir kod yaz. Şu an tam aklımda değil ama internetten bakarak nasıl bot eklenip silinebileceğini öğrenebilirsin.
MRGBoys Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri ►Kasa: Rampage Carısma Mesh ►Anakart: Asus Prime H310M-K ►Monitör: AOC 24 G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync ►Ekran kartı: Sapphire RX5500XT Pulse 8GB ►İşlemci: Intel I5-9400f ►RAM: Crucial (2x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz ►Depolama (SSD): Samsung SSD 860EVO 250GB , Samsung SSD 860EVO 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #8 Atölye haritasından herhangi bir map indir. Arkadaşınla grup kurun ve o mapi aç sonra arkadaşın gelince konsolu aç bu tuş ile " BOT_KICK yaz ve oyunun tadını çıkar.
Atölye haritasından herhangi bir map indir. Arkadaşınla grup kurun ve o mapi aç sonra arkadaşın gelince konsolu aç bu tuş ile " BOT_KICK yaz ve oyunun tadını çıkar.
shadroN29 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 140 8 Haziran 2020 #9 Oynayabilirsin bunda bir sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020