Seçkin ve FACEIT aynı anda kullanılabilir mi?

843267

Picopat
CS 2'de bildiğiniz üzere hileler kol geziyor, ben de bunun için hep FACEIT oynuyorum, arkadaşlarım FACEIT yerine seçkin oynamak istiyor, ben seçkin aldığım zaman arkadaşlarım olmadan FACEIT girdiğimde yine CS'den kasa düşürebilir miyim ya da seçkin görevlerini yapabilir miyim FACEIT oynarken?

yapamazsın kanka faceit özel sunucular olduğu için saymıyor onları, seçkin oynaman lazım kasa düşmesini istiyorsan

Seçkin oyunun kendi modu olduğu için kasa düşürebilirsin. Sadece oyun içindeki modlardan kasa düşürebilirsin. Topluluk ya da üçüncü parti sitelerden düşüremezsin. Eğer kasmak istiyorsan premium alıp oradaki puanlarla item alabilirsin FACEIT'ten.

Seçkin oyunun kendi modu olduğu için kasa düşürebilirsin. Sadece oyun içindeki modlardan kasa düşürebilirsin. Topluluk ya da üçüncü parti sitelerden düşüremezsin. Eğer kasmak istiyorsan premium alıp oradaki puanlarla item alabilirsin FACEIT'ten.

Öyle yapacağim artık peki FACEIT premium hatirladiğim kadariyla 150TL gibi bir şeydi aylık getirisi götürdüğünden fazla olur mu?

Öyle yapacağim artık peki FACEIT premium hatirladiğim kadariyla 150TL gibi bir şeydi aylık getirisi götürdüğünden fazla olur mu?
vergiler falan dahil 230 lira kesiyor şu an faceit hergün turnavalara falan katılsan kassan yine de 6 aydan erken düzgün item çekme şansın az 6 ayda premium 1200tlyi geçiyor zaten. Alma derim bende var çünkü

sana tavsiyem faceit oyna çarşambadan çarşambaya rekabetçi gir kasa düşür çık. çünkü çarşambadan önce çok maç atınca haftalık verdiği xp bonusu bitiyor kasa alman daha da zorlaşıyor

Önceden haftalık bıçak görevi veriyordu hala veriyor mu bilmiyorum eğer veriyorsa ayda 150'yi efsane katlarsın.

Önceden haftalık bıçak görevi veriyordu hala veriyor mu bilmiyorum eğer veriyorsa ayda 150'yi efsane katlarsın.
kanka haftalık artık sadece 180 point veriyor. premium alırsan sadece ekstra aylık görevler açılıyor. 5. görevden sonra aşırı zorlaşıyor eğer ki günde 10 12 saat oynamıyorsan bitirebileceğin görevler değil. öyle olsa zaten emin ol herkes faceitte olurdu şu an

Kanka haftalık artık sadece 180 point veriyor. Premium alırsan sadece ekstra aylık görevler açılıyor. 5. görevden sonra aşırı zorlaşıyor eğer ki günde 10 12 saat oynamıyorsan bitirebileceğin görevler değil. Öyle olsa zaten emin ol herkes FACEIT'te olurdu şu an

Ben en son CS:GO zamanı premium kasmıştım onda da Shadow daggers almıştım ama her hafta bıçak veriyorlardı.

bu ay ki görevler bunlar 200-250 maç minumum oynaman lazım her maç yarım saat sürse günde herahlde 8-9 maç oynaman gerekiyor minumum ki en son görevler sadece galibiyet sayıyor. yüzde 50 kazandın desen x2den günde 16 maç

BİR GÖREV BİTMEDEN DİĞERİNİ SAYMIYOR AYNI ANDA GÖREVLERİ BİTİREMİYORSUNUZ SORACAK ARKADAŞLAR İÇİN

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-10 011658.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-10 011658.png
    213,8 KB · Görüntüleme: 55
Bu ay ki görevler bunlar 200-250 maç minimum oynaman lazım her maç yarım saat sürse günde herahlde 8-9 maç oynaman gerekiyor minimum ki en son görevler sadece galibiyet sayıyor. Yüzde 50 kazandın desen X2'den günde 16 maç.

Çok fazla ya sanırım günlük kasa açma sitelerinden biriktire biriktire skin almaya çalışacağım ne seçkin ne FACEIT premium akıl işi değilmiş sağ olasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı