Seçkin'de nasıl rütbe atlanır?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
2. sezon seçkin rankımı 3000 olarak attı ve her maç garanti 1 hile ve toxicler geliyor. Tek yol 3. sezonu beklemek mi?

Hocam arkadaş grubunuz varsa öyle girin yoksa bazı siteler veya Discord kullanıyorsanız halen bazı uygulamaların yardımı ile kendinize takım arayın karşıya gelen hile tamamen sans işi ben 20k elo çıktım 10 maçımdan 1 tanesinde hile geliyordu oda maç içi ban yiyordu.

2. sezon seçkin rankımı 3000 olarak attı ve her maç garanti 1 hile ve toxicler geliyor. Tek yol 3. sezonu beklemek mi?

Oynamaktan başka çare yok ya da benim gibi kendinden geçip girmeyi bırakabilirsin. Smurf hesap denesen bile hepsi aynı sen istediğin kadar ace at yine de takım kötüyse olmaz kazanmazsın.

Yeni seçkin aldım, Valorant'dan sonra başlayayım geri dedim. Oyunun durumu rezalet. Low eloda her maç en az 2-3 hile geliyor.

Hocam arkadaşlarım 10-15 bin elolarda. 6-7 bin elolarda olan arkadaşlarım var fakat onlarla girdiğimde de hile geliyor.

Yeni seçkin aldım, Valorant'dan sonra başlayayım geri dedim. Oyunun durumu rezalet. Low eloda her maç en az 2-3 hile geliyor.
haklısınız hocam

Hocam arkadaşlarım 10-15 bin elolarda. 6-7 bin elolarda olan arkadaşlarım var fakat onlarla girdiğimde de hile geliyor.

Bana hiç denk gelmedi hocam vallaha

Hocam ağız tadıyla oynanmıyor CS2'den önce de doluydu.

Güven faktörü düşükse bu bir etken olabilir. Örneğin iyi bir hesabınız varsa (Madalya vs. açısından) ve oyuncu arama bölümünde 3-5 seviye yeni hesaplar görünüyorsa oradan anlayabilirsiniz. Bunun harici oyunda büyük bir hile sorunu var, hele ki güven faktörü düşükse ve hile değilsen tek yapabileceğin takıma daha iyi bir hile gelmesini ummak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…