Seçkini daha ucuza almak için bir uygulama veya kampanya var mı?

ruzgarufukaytas

Decapat
Daha fazla  
İlk öncelikle şunu belirtmeliyim ki, ben öyle 28 tane reklam izleyip sadece 1 dolar veren uygulamalardan bahsetmiyorum ya da bilmemkaç dolara anket deyip sadece 2 sorudan sonra ankete seçilemediniz yazanlardan da istemiyorum. Şu an 15 dolar 600 TL hani 400 TL bile verse olu. R 200 tamamlarım böyle büyük indirim ya da direkt bedava olarak kazanıp alabileceğim bir uygulama veya site var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parolapara kampanyasını kullanabilirsin kullanmadıysan. Ama troy sanal kart oluşturduğu için Steam'de kullanamazsın alternatif yollara yönelmen gerek cüzdan kodu almak gibi. %50 Cashback veriyor 800 TL'ye kadar.
%50 cashback veren hangi kart hocam anlamadım? 800 TL'ye kadar olması fazla geldi.
okay

fakat ben 600 yatırmak istemiyorum direk 200 ile alıyım
Çok şey istiyorsunuz. CS parasını hak eden bir oyun zaten. Arkadaşın dediği gibi cashback yöntemi ile alabiliyorsaniz alın harici ucuza falan alamazsınız seckini.

Son düzenleyen: Moderatör:
%50 cashback veren hangi kart hocam anlamadım? 800 TL'ye kadar olması fazla geldi.

Çok şey istiyorsunuz. CS parasını hak eden bir oyun zaten. Arkadaşın dediği gibi cashback yöntemi ile alabiliyorsaniz alın harici ucuza falan alamazsınız seckini.
Parolapara kartıyla oluyor. Fiziksel kartla uğraşmadan sanal kartla alışveriş yapılabilir. Ancak üstte de dediğim gibi troy Steam'de geçerli olmadığından cüzdan kodu vs. alınabiliyorsa o şekil mantıklı olur. Ayrıca 800 TL'ye kadar %50 cashback dediğim şey üst limitiydi. Yani 200 TL harcamaya 100 TL, 400 TL harcamaya 200 TL cashback veriyordu. Ama 1000 TL'ye 500 değil 400 TL verecektir çünkü 800 üst limit.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı