N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 29 Mart 2024 #1 Bu kağıt olmadan oy verebilir miyim? Kaybettim de. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2024
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.117 Çözümler 2 29 Mart 2024 #2 N0rvecli dedi: Bu kağıt olmadan oy verebilir miyim? Kaybettim de. Genişletmek için tıkla... Kimlik belgesiyle de oy kullanabilme imkanımız var diye biliyorum.
N0rvecli dedi: Bu kağıt olmadan oy verebilir miyim? Kaybettim de. Genişletmek için tıkla... Kimlik belgesiyle de oy kullanabilme imkanımız var diye biliyorum.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.125 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #3 Ben aldım, kimliklede verebiliyorsun.
k.ylvc Decapat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 750 Makaleler 2 Çözümler 37 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2024 #4 E-devlet'ten oy kullanacağın sandık bilgisini öğrenerek, kimliğin ile oy kullanabilirsin. Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama Bu hizmeti kullanarak yurt içi seçmen kütüğündeki bilgileriniz ile seçim dönemlerinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından açıklanan oy kullanacağınız yer bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Son düzenleme: 30 Mart 2024
E-devlet'ten oy kullanacağın sandık bilgisini öğrenerek, kimliğin ile oy kullanabilirsin. Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama Bu hizmeti kullanarak yurt içi seçmen kütüğündeki bilgileriniz ile seçim dönemlerinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından açıklanan oy kullanacağınız yer bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr