Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarafsız olmak gerekirse İmamoğlu kazanırsa bu Ak Parti'ye iyi bir ders olur. Ak Parti'nin İstanbul'da çok emeği var. Bunu kabullenmemiz lazım. Ancak yıllarca bu yaptıklarıyla yetindiler. Yeni bir şey yapmaları lazım. Birde torpille amca çocuklarını yerleştirdiler işlere. İnşallah bilinçlenmiştir. Böylece seneye daha ciddi bir rekabet görebiliriz ki bu halkın işine gelir.

Mansur Yavaş'a sahte senet iddiası attılar. Ne oldu? Ters tepti. En azından ona birşey yapamazlar.
Daha ters tepmedi ben bu senet olayını bahane edip kayyum veya görevden alma düşünüyorum. Bu iktidar Ankara'yı bence kolay kolay bırakmaz.

CHP seçimi Ankara'da aldı ve hala oy çalınmasından bahseden insanlar var. Çalınan oy neden Ankara'da çalınmadı da İstanbul'da çalındı? Her zamanki gibi boş iddialar.

AK Parti, Mansur Yavaş konusunda stratejik hata yapmıştır. Bir insanın üzerine çok giderseniz, ters tepebilir. Ayrıca karşısına zayıf ve ülkücü kesime hitap edemeyen aday çıkarılması da bir dezavantajdır.

Ekrem İmamoğlu hemşehrimdir ve sevdiğim bir insandır fakat bulunduğu konum yanlıştır. Kendisi parti kursa daha temiz bir siyasetin içinde olabilir. Çünkü bu seçimde görülmüştür ki CHP, HDP ve İYİP olmadan bir hiçtir.

Bu seçim milletin yararına olmuştur. İktidar gücünü korumuş fakat hatalarını düzeltmesi konusunda ciddi uyarı almıştır.

Muhalefet ise, yeni şehirlerle birlikte üzerine sorumluluk almış ve hizmet yaparak, insanların gönlünü kazanabilme fırsatı yakalamıştır.

Sonuçlar, ülkemizin her bir insanına hayırlı olsun.

Aynen öyle hayırlısı olsun artık.

Bunu da buraya bırakmak istiyorum. Eğer İstanbul'u da CHP alırsa en kısa sürede Millet İttifakı halkı da arkasına alıp erken seçim isteyecektir ( Genel Seçim).

Bunu da buraya bırakmak istiyorum. Eğer İstanbul'u da CHP alırsa en kısa sürede Millet İttifakı halkı da arkasına alıp erken seçim isteyecektir ( Genel Seçim).
Millet ittifakı zaten CHP ve İYİ Parti değil miydi hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…