berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 1 Nisan 2019 #331 Beylikdüzü'nde yaptığı şeylerden ötürü, hakettiğini düşünüyorum. İstanbul için hayırlısı olsun.
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.819 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #332 Sarıgül olmasa kazanan çoktan belli olmuştu. İmamoğlu başkanlığı sonuna kadar hakketti. Hayırlı olsun.
Sarıgül olmasa kazanan çoktan belli olmuştu. İmamoğlu başkanlığı sonuna kadar hakketti. Hayırlı olsun.
Iron Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 762 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #333 Unkownsoldier dedi: Senet olayının gerçek olduğunu mu sanıyorsun ? gülesim geldi. Genişletmek için tıkla... Ben olay gerçek mi dedim önce dikkatli okumanı tavsiye ederim. Zaten ben de Yavaş'ı indirmek için kullanırlar dedim, kesin üçkağıt yaptı diye bir söz söylemedim.
Unkownsoldier dedi: Senet olayının gerçek olduğunu mu sanıyorsun ? gülesim geldi. Genişletmek için tıkla... Ben olay gerçek mi dedim önce dikkatli okumanı tavsiye ederim. Zaten ben de Yavaş'ı indirmek için kullanırlar dedim, kesin üçkağıt yaptı diye bir söz söylemedim.
Beytullah Birdal Megapat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 1 Nisan 2019 #334 En azından 4 - 5 yıl daha seçim yok rahatız
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #335 En son Buket Aydın gülüyordu. Şu an yüz ifadesini çok merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
En son Buket Aydın gülüyordu. Şu an yüz ifadesini çok merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beytullah Birdal Megapat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 1 Nisan 2019 #336 Binali bidaha konuşma yapacak mı acaba ? veya yaptı mı ?
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 1 Nisan 2019 #337 KaraKartalw dedi: En son Buket Aydın gülüyordu. Şu an yüz ifadesini çok merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son gülen iyi gülermiş Beytullah Birdal dedi: Binali bidaha konuşma yapacak mı acaba ? veya yaptı mı ? Genişletmek için tıkla...
KaraKartalw dedi: En son Buket Aydın gülüyordu. Şu an yüz ifadesini çok merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son gülen iyi gülermiş Beytullah Birdal dedi: Binali bidaha konuşma yapacak mı acaba ? veya yaptı mı ? Genişletmek için tıkla...
Beytullah Birdal Megapat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 1 Nisan 2019 #338 Açıklamayı bende gördüm. Aradaki farkın 10.5 i iptal oy diyor. Sonuç değişebilir deniliyor. Yine bişeyler olacak gibi.
Açıklamayı bende gördüm. Aradaki farkın 10.5 i iptal oy diyor. Sonuç değişebilir deniliyor. Yine bişeyler olacak gibi.
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 1 Nisan 2019 #339 Hahaha. Bu kanal da ayrı bir komik
Iron Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 762 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #340 Söylüyorum iktidar Ankara'yı bıraktı evet ama İstanbul'u bırakmayacaktır. Usülsüzlük yapılarak İmamoğlu'nun ayağını kaydıracaklar.
Söylüyorum iktidar Ankara'yı bıraktı evet ama İstanbul'u bırakmayacaktır. Usülsüzlük yapılarak İmamoğlu'nun ayağını kaydıracaklar.