İstanbul'u kazandığına göre gelecek vaat ediyor ama Kemal onu başa getirmez Sinan Oğan'ı bahçeli nasıl yediyse Kemal de onu yiyecek. Şuan Türkiye bu haldeyse 15 yıldır kaybetmesine rağmen koltuğu bırakmayan ve bizi kaosa sürükleyen Kılıçdaroğlu ve Bahçeli yüzündendir. Ama ben yinede AKP'nin orayı bırakacağına inanmıyorum kendi çıkarları için her şeyi yakar yıkarlar hiç belli olmaz. Doğuda MHP kazanmıştı ve bütün kanallar açıkladı bitti diye ama herkes uyuduktan sonra malum partiyi kazandı dediler. Bu ülkede perde arkasında çok şey alınıp satılıyor biz bilmiyoruz bir yanda terör sözcülerini meclise sokan ve izin vererek onlara düşmanlık yapıp prim yapan bedevi parti, diğer yanda o teröristlerle el ele verip seçim kazanan Atatürkçü parti. İnsan hangisini ... şaşırıyor. Bu ülkenin sonu son değil, en fazla 20 sene sonrasında bu kadar ateş ile barut yan yana durmaz patlar. Doğuda Kars ve Iğdır'da MHP ile HDP yarışıyor, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak, Diyarbakır'dan Kürtler getirilip yerleştiriliyor sırf seçim kazanmak için ve onlara ikametgah belgesi verende AKP ve onlara düşmanlık yapıp prim kasanda AKP'nin kendisidir. Iğdır, Kars, Ardahan buralar Türkmen ve Azeri Türk vatandaşlarının oturduğu yerlerdir ve Türkler 150 senedir oradalar ama son 10 yılda fiili işgal altındadır. Hepsi mevcut hükumetin oy karşılığında peşkeş çektiği 3 ülkeye sınırı olan illerimizdir. Kaçakçılık ve bir sürü suça izin veriliyor acaba ne karşılığında? ben saldım artık hiçbir şey umurumda değil. Özel harekat polislerinin terör partisinin başkanını para için koruyup sonrada milliyetçilik yapması kadar trajikomik sayko bir toplumdan bir halt olmaz.