Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu itirazların hepsi yeni bir mağduriyet yaratmak içindir. Devletin tüm imkanlarıyla yapılan seçim kampanyasına, tek kutuplu bir medya desteğine, ezici sayıda fazla sandık müşahit sayısına rağmen seçimi kaybetmişsen daha önce kendilerinin dediğinin (bunlar daha oylara sahip çıkamıyor memleketi mi yönetecekler? Bunlara üç koyun versen üçünü de kaybedip dönerler gibi...) daha okkalısını bu sefer kendileri için söylerler.

İstanbul'u kazandığına göre gelecek vaat ediyor ama Kemal onu başa getirmez Sinan Oğan'ı bahçeli nasıl yediyse Kemal de onu yiyecek. Şuan Türkiye bu haldeyse 15 yıldır kaybetmesine rağmen koltuğu bırakmayan ve bizi kaosa sürükleyen Kılıçdaroğlu ve Bahçeli yüzündendir. Ama ben yinede AKP'nin orayı bırakacağına inanmıyorum kendi çıkarları için her şeyi yakar yıkarlar hiç belli olmaz. Doğuda MHP kazanmıştı ve bütün kanallar açıkladı bitti diye ama herkes uyuduktan sonra malum partiyi kazandı dediler. Bu ülkede perde arkasında çok şey alınıp satılıyor biz bilmiyoruz bir yanda terör sözcülerini meclise sokan ve izin vererek onlara düşmanlık yapıp prim yapan bedevi parti, diğer yanda o teröristlerle el ele verip seçim kazanan Atatürkçü parti. İnsan hangisini ... şaşırıyor. Bu ülkenin sonu son değil, en fazla 20 sene sonrasında bu kadar ateş ile barut yan yana durmaz patlar. Doğuda Kars ve Iğdır'da MHP ile HDP yarışıyor, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak, Diyarbakır'dan Kürtler getirilip yerleştiriliyor sırf seçim kazanmak için ve onlara ikametgah belgesi verende AKP ve onlara düşmanlık yapıp prim kasanda AKP'nin kendisidir. Iğdır, Kars, Ardahan buralar Türkmen ve Azeri Türk vatandaşlarının oturduğu yerlerdir ve Türkler 150 senedir oradalar ama son 10 yılda fiili işgal altındadır. Hepsi mevcut hükumetin oy karşılığında peşkeş çektiği 3 ülkeye sınırı olan illerimizdir. Kaçakçılık ve bir sürü suça izin veriliyor acaba ne karşılığında? ben saldım artık hiçbir şey umurumda değil. Özel harekat polislerinin terör partisinin başkanını para için koruyup sonrada milliyetçilik yapması kadar trajikomik sayko bir toplumdan bir halt olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan şu durumda neden oy verir ben de onu anlamıyorum. Al birini vur ötekine, baştaki in kötü olması gelecek olanın daha iyi olacağı anlamına gelmiyor.

Sent from my Redmi Note 5 using Technopat mobile app

Ülkenin göz göre göre ateşe gitmesine bir nebzede olsa engel olmak için oy veriyoruz. Şu yorumu yapmaya utanır insan.

İtiraz edildi, yeniden sayıldı 300 küsür daha fazla oy çıktı CHP'ye en komiği buydu bence. [emoji23][emoji23][emoji23]

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim sınıfta da bugün 1-2 kişi aralarında toplaşıp muhabbet yapıyorlardı. Konuştukları şey "Abi hep oy çaldılar hep, yoksa kazanamazlardı.", diğeri diyor "İttifak olmasaydı n*h alırdı." yani oraya kusasım geldi ki sıyrıldım hemen. Yani o kadar klişeleşti ki bu sözcükler bakalım yarın ne diyecekler.

İnsan şu durumda neden oy verir ben de onu anlamıyorum. Al birini vur ötekine, baştakinin kötü olması gelecek olanın daha iyi olacağı anlamına gelmiyor.

Sent from my Redmi Note 5 using Technopat mobile app

Yani bende anlamıyorum. Zamanında kiziroğlu seçildi de ne oldu ona oy veren o kadar seçmene karşı bir kişi ben daha iyi bilirim sen hadi in şimdi koltuktan sen bin ali demişti. Şimdi de aynısı yapsa ya seçim geçmiş bitmiş olsa da biz seçmenler kim oluyoruz ki hem ondan iyi mi bileceğiz. Seçsin seyrek bıyıklı birini belediyelere bıyıksız olmuyor böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…