Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkenin göz göre göre ateşe gitmesine bir nebzede olsa engel olmak için oy veriyoruz. Şu yorumu yapmaya utanır insan.
Ülke her yolun sonunda yanıyor. Mangalda veya közde yanması fark ediyor mu? Biz bu kalitesiz ve vasıfsız adayları boykot etmedikçe yanmaya ve kendimizi yakanları seçmeye devam edeceğiz.

Ülkeyi yöneten birisi illa ki olmalı, Yoksa Kapitalizm'e mi inanıyorsunuz?
Ülkeyi birileri yönetiyor zaten. Sorun da burada. Ülkeyi birileri yönetiyor bizler ise kimin yöneteceğine karar verdiğimizi sanıyoruz. Kapital düzene uçarak girdik zaten. Sizin inanmaktan kastınız nedir? Ben bir kapitalizm savunucusu değilim. Hatta 5 - 10 milyon insan hayatın tadını çıkarsın, güzel arabalara binsin, güzel kadınlarla olsun, güzel evlerde yaşasın, yediği önünde yemediği arkasında olsun ve en önemlisi vakti kendine ait olsun diye geri kalan 60 milyonun bir ömür tüketmesi çırpınması canımı sıkıyor. Kinleniyorum. Tiksiniyorum. Fakir kalalım ve muhtaç kalalım ki o işleri görmeye devam edelim diye hakettiğimizin verilmemesine AYARIM. Verilen maaşların sadece gelecek aya kadar hayatta kalabilmemize yetecek kadar olmasına, bunun bilerek ayarlanmasına tahammül edemiyorum. Komünist de değilim. Bu ve binlerce bunun gibi adaletsizliklerin çözümünü aramak yerine falanca yerde ki başörtülülere hakaret eden adamı konuşan meclise, o meclisin başkanına, o meclisi "meclistir" diye oraya dikene güvenmiyorum arkadaş.

Arkadaş hiçbir şey bizim açımızdan yolunda gitmiyor. Farkedin bunu. Hiç birine güvenmiyorum. Hiçkimsenin çözüm aradığına inanmıyorum. Yemeğini yiyen arkasına yaslanıp susuyor. Herşey yolunda diyen biri varsa ya yemeğini yiyen tayfadandır ya da köle psikolojisini artık farkında olmadan kabullenmiş olan tayfadan. Selametle kalın.

Bunların belediye seçimi ile alakası ne?

Adamlar belediyeyi kazandı diye ülkenin ekonomisini, adaletini, eğitim sistemini ve demokrasi gibi şeylerin düzeltmesini beklemeyin. Düzeltmesini beklemek saçmalıktır.

Sadece adam İstanbul'u daha iyi yönetsin, sorunlarını çözmeye çalışsın, vaatlerini yerine getirsin yetiyor. Belediye seçimi böyle zaten. Yani yazdıklarınızın belediye seçimi ile uzaktan yakından alakası yok.

Sizin yazdıklarınız cumhurbaşkanı olayı ile alakası var. O zamana ise daha var. O zaman bunları konuşuruz.

Ben o kadar insan tanıyorum ki sırf büyük şehirlerinin belediyelerini chp yönetiyor diye ekonomi kötü diyecek olanları. Eminim ki ilk olarak A Haberle görürüz.

Tamam da, ben belediye seçimleri ile alakalı konuşuyorum demedim ki zaten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…