ElvisS Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Ben oyunu yeni aldım, alır almaz oyunu yükleyip oynadım ve space basınca oyunun açılması lazımdı ama bende hata verdi. Authentication error böyle bir hata, yaklaşık 1-2 haftadır çözemiyorum. Oyun orijinal, Steam'den aldım bu arada.
Merhabalar. Ben oyunu yeni aldım, alır almaz oyunu yükleyip oynadım ve space basınca oyunun açılması lazımdı ama bende hata verdi. Authentication error böyle bir hata, yaklaşık 1-2 haftadır çözemiyorum. Oyun orijinal, Steam'den aldım bu arada.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 4 Nisan 2021 #2 Öncelikle oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Güvenlik Duvarı üzerinde gelen ve giden üzerinde bu konumdaki dosyaya izin verin. C:\Users"Your User"\AppData\LocalLow\Hologryph\Secret Neighbour\Player.log DNS kullanıyorsanız bunu otomatiğe alın ve VPN varsa bunu kapatın. Modemi ve sistemi yeniden başlatıp, tekrar gözlemleyin. Artı 0 Eksi
Öncelikle oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Güvenlik Duvarı üzerinde gelen ve giden üzerinde bu konumdaki dosyaya izin verin. C:\Users"Your User"\AppData\LocalLow\Hologryph\Secret Neighbour\Player.log DNS kullanıyorsanız bunu otomatiğe alın ve VPN varsa bunu kapatın. Modemi ve sistemi yeniden başlatıp, tekrar gözlemleyin.
KS KS ElvisS Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 kardeş yine olmadı ya 261538 dedi: Öncelikle oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Güvenlik Duvarı üzerinde gelen ve giden üzerinde bu konumdaki dosyaya izin verin. C:\Users"Your User"\AppData\LocalLow\Hologryph\Secret Neighbour\Player.log Eki Görüntüle 957633 DNS kullanıyorsanız bunu otomatiğe alın ve VPN varsa bunu kapatın. Modemi ve sistemi yeniden başlatıp, tekrar gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... yine olamdı be kerdeş Artı 0 Eksi
kardeş yine olmadı ya 261538 dedi: Öncelikle oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Güvenlik Duvarı üzerinde gelen ve giden üzerinde bu konumdaki dosyaya izin verin. C:\Users"Your User"\AppData\LocalLow\Hologryph\Secret Neighbour\Player.log Eki Görüntüle 957633 DNS kullanıyorsanız bunu otomatiğe alın ve VPN varsa bunu kapatın. Modemi ve sistemi yeniden başlatıp, tekrar gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... yine olamdı be kerdeş
HSnX Decapat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #4 Nasıl cozdunuz? Artı 0 Eksi
ablayusuf Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #5 261538 dedi: Öncelikle oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Güvenlik Duvarı üzerinde gelen ve giden üzerinde bu konumdaki dosyaya izin verin. C:\Users"Your User"\AppData\LocalLow\Hologryph\Secret Neighbour\Player.log Eki Görüntüle 957633 DNS kullanıyorsanız bunu otomatiğe alın ve VPN varsa bunu kapatın. Modemi ve sistemi yeniden başlatıp, tekrar gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... reis oyun baya güncellendi şuan başka bir yolu olmalı yardımcı olabilir misin Artı 0 Eksi
261538 dedi: Öncelikle oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Güvenlik Duvarı üzerinde gelen ve giden üzerinde bu konumdaki dosyaya izin verin. C:\Users"Your User"\AppData\LocalLow\Hologryph\Secret Neighbour\Player.log Eki Görüntüle 957633 DNS kullanıyorsanız bunu otomatiğe alın ve VPN varsa bunu kapatın. Modemi ve sistemi yeniden başlatıp, tekrar gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... reis oyun baya güncellendi şuan başka bir yolu olmalı yardımcı olabilir misin