Secret Neighbor indirime girer mi?

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Evet, Secret Neighbor alacağım. Yaz indirimleri var 1 ay sonra. İndirime girer mi?

Yaz indirimlerinde indirime girer mi diye sormanıza gerek yok zaten indirime girmeyen oyun olmuyor neredeyse. 2-3 gün sonra Steam bahar indirimi var açık dünya indirimi diye geçtiği oluyor o zaman indirime girme ihtimali var.

Yaz indirimlerinde indirime girer mi diye sormanıza gerek yok zaten indirime girmeyen oyun olmuyor neredeyse. 2-3 gün sonra Steam bahar indirimi var açık dünya indirimi diye geçtiği oluyor o zaman indirime girme ihtimali var.
İnşallah girer. 30 TL'mden birazını ona ayırdım. Mükemmel oyun ya.
Game Pass
muhtemelen girecektir.
Game Pass Ultimate (Secret Neighbor sadece Ultimate'de var) 44 TL. Onun yerine şuan 32 TL'ye Steam'den alırım, en azından 1 aylık değil de, sınırsız olur. Saçma ki.

Hocam 1 oyun için alırsanız mantıksız fakat pek çok oyun için alırsanız mantıklı bir seçim olur. İndirimde zaten 22 TL oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam 1 oyun için alırsanız mantıksız fakat pek çok oyun için alırsanız mantıklı bir seçim olur. İndirimde zaten 22 TL oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
12 Lira oluyor bazen.
22 TL'de benim için uygun.

Evet, Secret Neighbor alacağım. Yaz indirimleri var 1 ay sonra. İndirime girer mi?
Yaz indirimlerinde büyük ihtimal girer ama 2 gün sonra bir indirim olucak açık dünya indirimi diye onda olacağını sanmıyorum.
Bende çok bekliyorum indirime girmesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…