Steam Secret Neighbor zam yedi!

• Konuyu başlatan Yeyil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.115
Online'ı zevkli idi 8 TL'lik oyun için propnight zam yemedi isteyenler ona bakabilir bu tip oyun isterlerse.

Batman serileri lego serileri kaldı bir de Dying Light.
@batiwankenobi gene de 200-300 böyle oyunlar için fazla.

Bu tarz oyunları pek sevmiyorum zaten genelde Game Pass'e gelince oynuyorum.
PC'den vazgeçip konsollara geri dönmüştüm iyi ki yapmışım diyorum oyunları al sat ile en azından oynuyorum Steam ile vs başa çıkamazdım hiç.

Alıpla almamak arasında kaldım. Almadım ama pişmanda değilim oynamayacağım oyunu kütüphaneye atmayı sevmeyen tek ben miyim?

Şey ilk çıktığında 40-50 TL'ye almıştım.

2 indirim önce 8-9 TL'ye almıştım üzüldüm bayağı.

Alıpla almamak arasında kaldım. Almadım ama pişmanda değilim oynamayacağım oyunu kütüphaneye atmayı sevmeyen tek ben miyim?

Online hali sarıyor biraz da olsa ben hala re revulationsun zam yiyeceğini düşünüyorum ama henüz yemedi.

Bu tarz oyunları pek sevmiyorum zaten genelde Game Pass'e gelince oynuyorum.
PC'den vazgeçip konsollara geri dönmüştüm iyi ki yapmışım diyorum oyunları al sat ile en azından oynuyorum Steam ile vs başa çıkamazdım hiç.

8 TL idi bir ekmek parası.

İlaveten Don't Starve, planet zoo, planet coaster, The Forest, Raft ve Prison Architect. Ha, bir de Sekiro.

Sekiro'yu bayram sonrası indirime girerse alacağım zam yememesi lazım tabii Prison Architect Epic'te var zaten gerek duymadım almaya 12 TL idi yoksa indirimde.

1695135804797.png

1695135811259.png

Zamlardan sonra aldım bu fiyatlara. İndirime düşüyor key sitelerinde sık sık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı