G gns.bugra Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #11 Sakin dedi: Açık değil onu söylemek istiyorum. Yani açık olduğunu düşünüyorsunuz gibi geldi bana. Muhtemelen eksik bir işlem yaptınız açarken. Genişletmek için tıkla... Hocam Enabled olarak gözüküyor ama msinfo32 ve valorant açık olmadığını söylüyor nasıl açarım yani.
Sakin dedi: Açık değil onu söylemek istiyorum. Yani açık olduğunu düşünüyorsunuz gibi geldi bana. Muhtemelen eksik bir işlem yaptınız açarken. Genişletmek için tıkla... Hocam Enabled olarak gözüküyor ama msinfo32 ve valorant açık olmadığını söylüyor nasıl açarım yani.
S Sakin Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 284 Çözümler 1 24 Ağustos 2022 #12 Güvenli önyükleme durumu kapalı gözüküyor. Boot sekmesinde olması lazımdı önyükleme uefi olarak mı seçili?
Güvenli önyükleme durumu kapalı gözüküyor. Boot sekmesinde olması lazımdı önyükleme uefi olarak mı seçili?
G gns.bugra Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #13 Sakin dedi: Güvenli önyükleme durumu kapalı gözüküyor. Boot sekmesinde olması lazımdı önyükleme uefi olarak mı seçili? Genişletmek için tıkla... Evet UEFI Arkadaşlar başka bir arkadaşta da aynı durum var fakat Win10 ile girebiliyor valoranta sanırım sorun win11de böylece girebilirim valoranta
Sakin dedi: Güvenli önyükleme durumu kapalı gözüküyor. Boot sekmesinde olması lazımdı önyükleme uefi olarak mı seçili? Genişletmek için tıkla... Evet UEFI Arkadaşlar başka bir arkadaşta da aynı durum var fakat Win10 ile girebiliyor valoranta sanırım sorun win11de böylece girebilirim valoranta
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #14 Benim dediğim ayara tıklayınca boot ayarlarının sıfırlanması lazım. Sıfırlandıktan sonra tekrar secure bootu açın ve restart atın.
Benim dediğim ayara tıklayınca boot ayarlarının sıfırlanması lazım. Sıfırlandıktan sonra tekrar secure bootu açın ve restart atın.