Çözüldü Secure Boot açık olsa da Valorant açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BaşarHan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, BIOSTAR A320 mh anakart kullanıyorum Windows 11 kullandığım için Valorant oynayamıyorum. Anakartımın BIOS'undan Secure Boot'u açsam da bilgisayarı açınca gene Valorant'a girmiyor. Win+r'ye msinfo32 bunu yazdığımda güvenli ön yükleme kapalı diyor fakat BIOS'a bakınca açık diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@456593 csm seçeneğini nereden bulabilirim? anakart biraz karışık arayüze sahip
Merhaba CSM Support'u kapattım fakat hala secure boot enabled olmasına rağmen hala windowsta kapalı gözüküyor
Restore Default Keys diye bir özellik varsa bu seçeneği kullanarak Secure Boot'u tekrar aktifleştirin.
Merhabalar asus tuf a15 laptop aldım fakat bende aynı uyarı alıyorum valorantta
secure bootta açık fakat hala açamıyorum dediğiniz gibi Restore factory key ile yapıcaktım fakat bios ekranında bulamadım nerede olduğunu bilen biri varsa en kısa zamanda nasıl yapacağımı anlatabilir mi valorant için aldım bilgisayarı valorant oynayamıyorum :(

Merhaba ASUS TUF A15 laptop aldım fakat bende aynı uyarı alıyorum Valorant'ta.
Secure Boot'ta açık fakat hala açamıyorum dediğiniz gibi restore factory key ile yapacaktım fakat BIOS ekranında bulamadım nerede olduğunu bilen biri varsa en kısa zamanda nasıl yapacağımı anlatabilir mi Valorant için aldım bilgisayarı Valorant oynayamıyorum :(

Aynı laptop ve aynı hatayı bende alıyorum.

Aynı laptop ve aynı hatayı bende alıyorum.
Kanka kimse bahsetmemis en az 20 video izledim şu cocuk sayesinde yaptim halloldu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arkadaşlar merhaba formu okudum aynı sorunu yaşıyordum Restore factory keys in yanında run yazıyordu ona bastım biosdan cıktım oyuna girdim hata çözüldü ancak oyun kasmaya başladı ve kasarken 4 saniye yüksek fps oynatıyor 3 saniye boyunca kitleniyo kalıyor masaüstüne dönüyorum orda aynı şekilde devam ediyor lütfen yardım edin biosu sıfırladım ancak düzelmedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı