Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #1 Cihazımın özellikleri. RTX 3060. 32 GB RAM. i7 10870h. Ne önerirsiniz? @Silinen üye neden şaşırdınız? Son düzenleme: 10 Mart 2022
Cihazımın özellikleri. RTX 3060. 32 GB RAM. i7 10870h. Ne önerirsiniz? @Silinen üye neden şaşırdınız?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #2 NVIDIA GPU için Nouveau sürücüde kalarak Secure Boot açık vaziyette Linux Mint kullanmıştım. NVIDIA'nın resmi sürücülerini kurmak istediğimde ise her nedense Secure Boot sıkıntı çıkarıyordu.
NVIDIA GPU için Nouveau sürücüde kalarak Secure Boot açık vaziyette Linux Mint kullanmıştım. NVIDIA'nın resmi sürücülerini kurmak istediğimde ise her nedense Secure Boot sıkıntı çıkarıyordu.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2022 #3 Yavuz_Çetin dedi: @Silinen üye neden şaşırdınız? Genişletmek için tıkla... Ben olsam ben de şaşırırdım Secure Boot açıkken Linux dağıtımı çalıştırmak mümkün mü ki?(Sanal makina haricinde)
Yavuz_Çetin dedi: @Silinen üye neden şaşırdınız? Genişletmek için tıkla... Ben olsam ben de şaşırırdım Secure Boot açıkken Linux dağıtımı çalıştırmak mümkün mü ki?(Sanal makina haricinde)
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #4 Angarya_messi dedi: Ben olsam ben de şaşırırdım Secure Boot açıkken Linux dağıtımı çalıştırmak mümkün mü ki?(Sanal makina haricinde) Genişletmek için tıkla... Kernel'i imzalı mı ne olması gerekti.
Angarya_messi dedi: Ben olsam ben de şaşırırdım Secure Boot açıkken Linux dağıtımı çalıştırmak mümkün mü ki?(Sanal makina haricinde) Genişletmek için tıkla... Kernel'i imzalı mı ne olması gerekti.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Mart 2022 #5 Secure Boot'u neden açık tutuyorsunuz?
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 10 Mart 2022 #6 Hocam tüm modulleri falan imzalayacaksanız her distroda olur.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 11 Mart 2022 #7 Secure boot imzalı NVIDIA sürücü kurabileceğiniz herhangi bir dağıtım olur.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #8 Boranity dedi: Secure Boot'u neden açık tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 11'de Valorant oynayabilmek için.
Boranity dedi: Secure Boot'u neden açık tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 11'de Valorant oynayabilmek için.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 11 Mart 2022 #9 Ubuntu tabanlı herhangi bir dağıtımı secureboot etkin olarak kurabilirsiniz. Şunu uygulamayı deneyin. Çözüldü: Linux Mint ana makineye kurulmuyor Herhangi bir 3. parti sürücü de secureboot için elle imzalanabiliyor, sonrasında mok ekranında etkinleştirme gerekiyor. Linux Mint "Perform MOK Management" ekranında ne yapılmalı?
Ubuntu tabanlı herhangi bir dağıtımı secureboot etkin olarak kurabilirsiniz. Şunu uygulamayı deneyin. Çözüldü: Linux Mint ana makineye kurulmuyor Herhangi bir 3. parti sürücü de secureboot için elle imzalanabiliyor, sonrasında mok ekranında etkinleştirme gerekiyor. Linux Mint "Perform MOK Management" ekranında ne yapılmalı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 11 Mart 2022 #10 Angarya_messi dedi: Ben olsam ben de şaşırırdım Secure Boot açıkken Linux dağıtımı çalıştırmak mümkün mü ki?(Sanal makina haricinde) Genişletmek için tıkla... Mumkun. Imzali suruculerle. Proprietary driver da imzalamak mumkun ama hic yapmadim. Win 11'in sacma SB dayatmasi yuzunden boyle seylere maruz kaliyor insanlar.
Angarya_messi dedi: Ben olsam ben de şaşırırdım Secure Boot açıkken Linux dağıtımı çalıştırmak mümkün mü ki?(Sanal makina haricinde) Genişletmek için tıkla... Mumkun. Imzali suruculerle. Proprietary driver da imzalamak mumkun ama hic yapmadim. Win 11'in sacma SB dayatmasi yuzunden boyle seylere maruz kaliyor insanlar.