Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #11 OzgunP dedi: Ubuntu tabanlı herhangi bir dağıtımı secureboot etkin olarak kurabilirsiniz. Şunu uygulamayı deneyin. Çözüldü: Linux Mint ana makineye kurulmuyor Herhangi bir 3. parti sürücü de secureboot için elle imzalanabiliyor, sonrasında mok ekranında etkinleştirme gerekiyor. Linux Mint "Perform MOK Management" ekranında ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Ubuntu kurmayı deneceğim direkt. Yardımınız için teşekkürler.
OzgunP dedi: Ubuntu tabanlı herhangi bir dağıtımı secureboot etkin olarak kurabilirsiniz. Şunu uygulamayı deneyin. Çözüldü: Linux Mint ana makineye kurulmuyor Herhangi bir 3. parti sürücü de secureboot için elle imzalanabiliyor, sonrasında mok ekranında etkinleştirme gerekiyor. Linux Mint "Perform MOK Management" ekranında ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Ubuntu kurmayı deneceğim direkt. Yardımınız için teşekkürler.
Kaan Bey 0101 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 8 10 Mart 2024 #12 Yavuz_Çetin dedi: Ubuntu kurmayı deneceğim direkt. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... işe yaradı mı?
Yavuz_Çetin dedi: Ubuntu kurmayı deneceğim direkt. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... işe yaradı mı?
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 11 Mart 2024 #13 Birisi de OpenSUSE yazmamis. Gec oldu ama OpenSUSE kullanabilirsin.
Kaan Bey 0101 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 8 12 Mart 2024 #14 gumbald_amca dedi: Birisi de OpenSUSE yazmamis. Gec oldu ama OpenSUSE kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... ubuntu secure boot açıkken kurulabiliyor özellikle de 23.10 sürümü dün kurdum
gumbald_amca dedi: Birisi de OpenSUSE yazmamis. Gec oldu ama OpenSUSE kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... ubuntu secure boot açıkken kurulabiliyor özellikle de 23.10 sürümü dün kurdum
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 12 Mart 2024 #15 Kaan Bey 0101 dedi: ubuntu secure boot açıkken kurulabiliyor özellikle de 23.10 sürümü dün kurdum Genişletmek için tıkla... Linux dagitimlari arasinda Secure Boot denildigi zaman ilk akla OpenSUSE gelir genelde. O yuzden dedim.
Kaan Bey 0101 dedi: ubuntu secure boot açıkken kurulabiliyor özellikle de 23.10 sürümü dün kurdum Genişletmek için tıkla... Linux dagitimlari arasinda Secure Boot denildigi zaman ilk akla OpenSUSE gelir genelde. O yuzden dedim.