Çözüldü Secure Boot açıkken Valorant'a girmenin ya da kapalıyken Hackintosh yapmanın bir yolu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sansar SaIvo

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SanDisk 240 GB
Ekran kartı
RX 590
Anakart
B450M GAMING PLUS
İşlemci
Ryzen 5 2600
Diğer SSD'me macOS Mojave kurmayı planlıyorum ve Valorant oynamayı severim. Sistem özelliklerim tam uyumlu fakat gerekirse: RX590 8 GB Ryzen 5 2600 MSI B450M Gaming-Plus ve 16 GB XPG DDR4 RAM. MacOS'i daha önceden kullanmıştım ve en sevdiğim işletim sistemidir. Secure Boot açıkken Valorant'a girmek veya Secure Boot kapalıyken Hackintosh yapmanın imkanı yok mudur? EFI dosyamı kendim özel hazırladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Win kullanacağın zaman açarsın, macOS için geri kapatırsın sorun olmaz.
Anladım. Hiçbir yolu yok mu? Örneğin Windows'a geçiş yaparken özel bir autorun dosyası gibi kendiliğinden açılan ve Secure Boot'u aktif eden bir şey yazdırsam ChatGPT'ye ne dersiniz?

Ben bu işi elimdeki eski laptopa kurarak çözdüm ama sonradan Valorant'ı bıraktım. Riot masum bir şirket değil. İlla bir çözümü bulunur da gerçekten zor ve uğraştırıcı. Gerçekten yapmayo başarırsanız buraya veya YouTube'a rehber tarzı bir şey çekerseniz sevinirim çok fazla Hackintosh kullanıp Valorant oynamak isteyen var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı