bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.668 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Gigabyte kartım var, Secure Boot'u açıyorum yine hata alıyorum. Galiba UEFI yapmam lazımmış ama bulamadim. Çözümünü bilen var m? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Gigabyte kartım var, Secure Boot'u açıyorum yine hata alıyorum. Galiba UEFI yapmam lazımmış ama bulamadim. Çözümünü bilen var m?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.409 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 bbnoS dedi: Gigabyte kartım var, Secure Boot'u açıyorum yine hata alıyorum. Galiba UEFI yapmam lazımmış ama bulamadim. Çözümünü bilen var m? Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
bbnoS dedi: Gigabyte kartım var, Secure Boot'u açıyorum yine hata alıyorum. Galiba UEFI yapmam lazımmış ama bulamadim. Çözümünü bilen var m? Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.786 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 BIOS'a girip Secure Boot kısmında "Restore Factory Keys" ayarını bulun. Genellikle bu ayar sorunu çözüyor.
BIOS'a girip Secure Boot kısmında "Restore Factory Keys" ayarını bulun. Genellikle bu ayar sorunu çözüyor.