TunahanGüçlü Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bir sürü video izledim ama güvenli ön yükleme açamıyorum. Nasıl açabilirim? Yardım edin. Bilgisayarcıya mı götürmem gerek?
Arkadaşlar bir sürü video izledim ama güvenli ön yükleme açamıyorum. Nasıl açabilirim? Yardım edin. Bilgisayarcıya mı götürmem gerek?
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 18 Eylül 2023 #2 İmanlıTunahan dedi: Arkadaşlar bir sürü video izledim ama güvenli ön yükleme açamıyorum. Nasıl açabilirim? Yardım edin. Bilgisayarcıya mı götürmem gerek? Genişletmek için tıkla... PC'niz ne ve hangi tuşa basıyorsunuz.
İmanlıTunahan dedi: Arkadaşlar bir sürü video izledim ama güvenli ön yükleme açamıyorum. Nasıl açabilirim? Yardım edin. Bilgisayarcıya mı götürmem gerek? Genişletmek için tıkla... PC'niz ne ve hangi tuşa basıyorsunuz.
TunahanGüçlü Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 Yunus creqtive efe dedi: PC'niz ne ve hangi tuşa basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Asus VivoBook, Apollio Bios Ve Biosa Girmek için f2 basıyorum
Yunus creqtive efe dedi: PC'niz ne ve hangi tuşa basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Asus VivoBook, Apollio Bios Ve Biosa Girmek için f2 basıyorum
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 18 Eylül 2023 #4 İmanlıTunahan dedi: ASUS Vivobook, apollio BIOS ve BIOS'a girmek için F2 basıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girmiceksinizki zaten.
İmanlıTunahan dedi: ASUS Vivobook, apollio BIOS ve BIOS'a girmek için F2 basıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girmiceksinizki zaten.