X xhalor Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Selamlar. Secure Boot açamıyorum. BIOS'a gidip Windows OS Manager'i falan da bulamıyorum. Başka bir yolu var mı? Kafayı yiyeceğim.
Selamlar. Secure Boot açamıyorum. BIOS'a gidip Windows OS Manager'i falan da bulamıyorum. Başka bir yolu var mı? Kafayı yiyeceğim.
Sefaltnts3945 Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #2 xhalor dedi: Selamlar. Secure Boot açamıyorum. BIOS'a gidip Windows OS Manager'i falan da bulamıyorum. Başka bir yolu var mı? Kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misiniz BIOS'tan? Artı 0 Eksi
xhalor dedi: Selamlar. Secure Boot açamıyorum. BIOS'a gidip Windows OS Manager'i falan da bulamıyorum. Başka bir yolu var mı? Kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misiniz BIOS'tan?
KedileriSevenBiri Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #3 xhalor dedi: Selamlar. Secure Boot açamıyorum. BIOS'a gidip Windows OS Manager'i falan da bulamıyorum. Başka bir yolu var mı? Kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bazı bioslarda secure boot'u açmak için biosa şifre koymanız lazım sonrasında secure boot u açabilirsiniz işiniz bittiği zaman şifreyi kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
xhalor dedi: Selamlar. Secure Boot açamıyorum. BIOS'a gidip Windows OS Manager'i falan da bulamıyorum. Başka bir yolu var mı? Kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bazı bioslarda secure boot'u açmak için biosa şifre koymanız lazım sonrasında secure boot u açabilirsiniz işiniz bittiği zaman şifreyi kaldırabilirsiniz.