KYRAS17 Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Valorant oynayacaktım ama hata verdi. BIOS'a girdim, Secure Boot açacaktım ama kendiliğinden kapalıydı ve açamıyordum, dokunamıyordum. Şifre koydum ama olmadı, nasıl aktif ederim?
Valorant oynayacaktım ama hata verdi. BIOS'a girdim, Secure Boot açacaktım ama kendiliğinden kapalıydı ve açamıyordum, dokunamıyordum. Şifre koydum ama olmadı, nasıl aktif ederim?
XacnTM Developer Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 289 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Grafik Kartı : Intel Irıs Xe Ram : 8 GB DDR4 ram İşlemci : i5-1135g7 2.42ghz SSD : 500gb Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Secure Boot'un kapalı olması gerekmiyor muydu açılması için ben mi yanlış hatırlıyorum? Artı -1 Eksi
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.472 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 CSM enabled ise disabled yapınız. Sonrasında secure boot ayarı değiştirilebilir. Artı 0 Eksi
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.133 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 24 Kasım 2024 #4 XacnTM Developer dedi: Secure Boot'un kapalı olması gerekmiyor muydu açılması için ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Secure Boot'un açık olması gerekiyor Valorant oynayabilmek için. Artı 0 Eksi
XacnTM Developer dedi: Secure Boot'un kapalı olması gerekmiyor muydu açılması için ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Secure Boot'un açık olması gerekiyor Valorant oynayabilmek için.
KS KS KYRAS17 Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 dolob dedi: CSM enabled ise disabled yapınız. Sonrasında secure boot ayarı değiştirilebilir. Genişletmek için tıkla... enabled ama disabled olmuyor disabled basıyorum enter diyorum ama olmuyor Artı 0 Eksi
dolob dedi: CSM enabled ise disabled yapınız. Sonrasında secure boot ayarı değiştirilebilir. Genişletmek için tıkla... enabled ama disabled olmuyor disabled basıyorum enter diyorum ama olmuyor
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.472 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #6 KYRAS17 dedi: enabled ama disabled olmuyor disabled basıyorum enter diyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Disabled yaptıktan sonra F10 a basınca kaydetmesi lazım. Yukarıdaki mesajımda belirttim ama tekrar söyleyeyim. Secure boot un aktif edilebilmesi için CSM nin kapalı olması gerekiyor. @KYRAS17 Hazır BIOS'agirmişken fast boot enabled ise onu da disabled yapın. Direk bu konu ile ilgili olmasa da kapalı olması daha sağlıklı ve stabil. Son düzenleme: 24 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
KYRAS17 dedi: enabled ama disabled olmuyor disabled basıyorum enter diyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Disabled yaptıktan sonra F10 a basınca kaydetmesi lazım. Yukarıdaki mesajımda belirttim ama tekrar söyleyeyim. Secure boot un aktif edilebilmesi için CSM nin kapalı olması gerekiyor. @KYRAS17 Hazır BIOS'agirmişken fast boot enabled ise onu da disabled yapın. Direk bu konu ile ilgili olmasa da kapalı olması daha sağlıklı ve stabil.