A aaetad Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3090 Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Windows 11 de Secure Boot'u açamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Resimdeki gibi açık bir renkte üstüne basamıyorum hiçbir şey yapamıyorum. Dosya Ekleri image.jpg 133,9 KB · Görüntüleme: 33
Windows 11 de Secure Boot'u açamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Resimdeki gibi açık bir renkte üstüne basamıyorum hiçbir şey yapamıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.372 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 aaetad dedi: Windows 11 de Secure Boot'u açamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Resimdeki gibi açık bir renkte üstüne basamıyorum hiçbir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot şu an açık gözüküyor. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
aaetad dedi: Windows 11 de Secure Boot'u açamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Resimdeki gibi açık bir renkte üstüne basamıyorum hiçbir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot şu an açık gözüküyor. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
KS KS A aaetad Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3090 Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 Einstein dedi: Secure Boot şu an açık gözüküyor. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Valorant'a girincede Secure Boot hatası veriyor atıyorum hemen. Einstein dedi: Secure Boot şu an açık gözüküyor. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... buyrun Dosya Ekleri image.jpg 128,4 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Secure Boot şu an açık gözüküyor. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Valorant'a girincede Secure Boot hatası veriyor atıyorum hemen. Einstein dedi: Secure Boot şu an açık gözüküyor. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... buyrun
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.372 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 aaetad dedi: Valorant'a girincede Secure Boot hatası veriyor atıyorum hemen. Buyurun. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Windows üzerinde de açık gözüküyor. Aldığınız hatayı paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
aaetad dedi: Valorant'a girincede Secure Boot hatası veriyor atıyorum hemen. Buyurun. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Windows üzerinde de açık gözüküyor. Aldığınız hatayı paylaşır mısınız?
KS KS A aaetad Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3090 Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #5 Einstein dedi: Secure Boot Windows üzerinde de açık gözüküyor. Aldığınız hatayı paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Van 9003 hatasını alıyorun internettede Secure Boot açın dıyorlar sende açık dıyorsun kafam karıstı. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Secure Boot Windows üzerinde de açık gözüküyor. Aldığınız hatayı paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Van 9003 hatasını alıyorun internettede Secure Boot açın dıyorlar sende açık dıyorsun kafam karıstı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.372 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #6 aaetad dedi: Van 9003 hatasını alıyorun internettede Secure Boot açın dıyorlar sende açık dıyorsun kafam karıstı. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı paylaşın bakalım. Artı 0 Eksi
aaetad dedi: Van 9003 hatasını alıyorun internettede Secure Boot açın dıyorlar sende açık dıyorsun kafam karıstı. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı paylaşın bakalım.
KS KS A aaetad Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3090 Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #7 Einstein dedi: Aldığınız hatayı paylaşın bakalım. Genişletmek için tıkla... giriyorum suan atarsa paylasıcam Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Aldığınız hatayı paylaşın bakalım. Genişletmek için tıkla... giriyorum suan atarsa paylasıcam