R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.830 Çözümler 3 Bugün 00:20 #1 CSM Support'u kapadım Secure Boot'u açtım ve hala not active yazıyor. Dosya Ekleri IMG_3162.jpeg 97 KB · Görüntüleme: 11
PrimePromt Zeptopat Katılım 5 Aralık 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:36 #2 Rynesquik dedi: CSM Support'u kapadım Secure Boot'u açtım ve hala not active yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam belki de anında ‘active’ olmuyordur kaydet diyip tekrar girince ‘active’ yazma şansını denedin mi?
Rynesquik dedi: CSM Support'u kapadım Secure Boot'u açtım ve hala not active yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam belki de anında ‘active’ olmuyordur kaydet diyip tekrar girince ‘active’ yazma şansını denedin mi?
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.830 Çözümler 3 Bugün 00:36 #3 Roblox Studiocu Rodo dedi: Kimse bir şey yazmamış çok yardım etmek istiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim olmadığı için sizi yanlış yola da saptırmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hallettim Secure Boot modu standarttan Custom'a çekip tekrar standarta aldım ve çözdüm birisinin ihtiyacı olursa bakar bu konudan.
Roblox Studiocu Rodo dedi: Kimse bir şey yazmamış çok yardım etmek istiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim olmadığı için sizi yanlış yola da saptırmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hallettim Secure Boot modu standarttan Custom'a çekip tekrar standarta aldım ve çözdüm birisinin ihtiyacı olursa bakar bu konudan.