Uğrsocial Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 BIOS'tan Secure Boot'u açtığım zaman BIOS ekranında çıkamıyorum. TPM'yi halletim ama bu bir türlü olmadı. Sebebini bilen yardımcı olabilir mi?
BIOS'tan Secure Boot'u açtığım zaman BIOS ekranında çıkamıyorum. TPM'yi halletim ama bu bir türlü olmadı. Sebebini bilen yardımcı olabilir mi?
Çözüm Berkay Davas 15 Ocak 2022 UEFI bir işletim sistemi kurulu değilse secure boot açtığın zaman içindeki legacy işletim sistemini görmez. İşletim sistemini UEFI kurman gerek.
UEFI bir işletim sistemi kurulu değilse secure boot açtığın zaman içindeki legacy işletim sistemini görmez. İşletim sistemini UEFI kurman gerek.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2022 #2 UEFI bir işletim sistemi kurulu değilse secure boot açtığın zaman içindeki legacy işletim sistemini görmez. İşletim sistemini UEFI kurman gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
UEFI bir işletim sistemi kurulu değilse secure boot açtığın zaman içindeki legacy işletim sistemini görmez. İşletim sistemini UEFI kurman gerek.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 15 Ocak 2022 #3 fenr1rr dedi: BIOS'tan Secure Boot'u açtığım zaman BIOS ekranında çıkamıyorum. TPM'yi halletim ama bu bir türlü olmadı. Sebebini bilen yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Supervisor sifresi koymak zorundasin. Artı 0 Eksi
fenr1rr dedi: BIOS'tan Secure Boot'u açtığım zaman BIOS ekranında çıkamıyorum. TPM'yi halletim ama bu bir türlü olmadı. Sebebini bilen yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Supervisor sifresi koymak zorundasin.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2022 #4 gen2 dedi: Supervisor sifresi koymak zorundasin. Genişletmek için tıkla... Her anakartta zorunlu değil. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Supervisor sifresi koymak zorundasin. Genişletmek için tıkla... Her anakartta zorunlu değil.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 15 Ocak 2022 #5 Berkay D dedi: Her anakartta zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Uğrsocial Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #6 Berkay D dedi: UEFI bir işletim sistemi kurulu değilse Secure Boot açtığın zaman içindeki legacy işletim sistemini görmez. İşletim sistemini UEFI kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi yaptım eski mod BIOS muş. UEFI format atıp halettim, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Berkay D dedi: UEFI bir işletim sistemi kurulu değilse Secure Boot açtığın zaman içindeki legacy işletim sistemini görmez. İşletim sistemini UEFI kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi yaptım eski mod BIOS muş. UEFI format atıp halettim, teşekkürler.