A altagracia Yoctopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 Recep Baltaş dedi: Sistem açılır açılmaz BIOS'a giriyorsa açacak bir işletim sistemi bulamıyor demektir. Bu durumda: Ya sistemde Windows kurulu değildir. Ya da kurulu Windows UEFI değildir. Ya da boot ayarlarında boot edilecek girdi devre dışı bırakılmıştır. Genişletmek için tıkla... Sistemde Windows 11 kurulu ve anakartım UEFI desteklemiyor. Aynı hatayı yaşıyorum hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
Recep Baltaş dedi: Sistem açılır açılmaz BIOS'a giriyorsa açacak bir işletim sistemi bulamıyor demektir. Bu durumda: Ya sistemde Windows kurulu değildir. Ya da kurulu Windows UEFI değildir. Ya da boot ayarlarında boot edilecek girdi devre dışı bırakılmıştır. Genişletmek için tıkla... Sistemde Windows 11 kurulu ve anakartım UEFI desteklemiyor. Aynı hatayı yaşıyorum hiçbir yerde çözümünü bulamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Şubat 2022 #2 UEFI desteği olmayan anakartta Secure Boot olmaması lazım. Anakartınız nedir? Windows Legacy ise CSM açmak sorunu çözmeli.
UEFI desteği olmayan anakartta Secure Boot olmaması lazım. Anakartınız nedir? Windows Legacy ise CSM açmak sorunu çözmeli.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Şubat 2022 #3 altagracia dedi: Sistemde Windows 11 kurulu ve anakartım UEFI desteklemiyor. Aynı hatayı yaşıyorum hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows'u silip tekrar Secure Boot'u açıp sonra yeniden Windows 11 kurabilirsin. Bende tam bilmiyorum bende aynı sorunu yaşıyorum ama bu yöntemi denemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
altagracia dedi: Sistemde Windows 11 kurulu ve anakartım UEFI desteklemiyor. Aynı hatayı yaşıyorum hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows'u silip tekrar Secure Boot'u açıp sonra yeniden Windows 11 kurabilirsin. Bende tam bilmiyorum bende aynı sorunu yaşıyorum ama bu yöntemi denemedim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Şubat 2022 #4 Secure Boot açınca Windows'u yeniden kurmanız gerekmiyor.