Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.628 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara Bugün 14:35 #1 Bunu nasıl çözerim arkadaşlar? BF6 satın aldım oynayamıyorum kafayı yiyeceğim. BIOS'ta açık gözüküyor Windows'ta kapalı.
Bunu nasıl çözerim arkadaşlar? BF6 satın aldım oynayamıyorum kafayı yiyeceğim. BIOS'ta açık gözüküyor Windows'ta kapalı.
Çözüm misty rosetta Bugün 14:39 BIOS'a girip "Restore Factory Keys" ayarını seçin. Bazen bunu yapmayınca Secure Boot açılmıyor.
aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 342 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:18 #11 Sinyor Ezio Auditore dedi: YouTube'dan izlediğim kadarıyla UEFI ve Secure Boot yeterli oluyordu sanırım. UEFI açıktı. Secure Boot'u da açabildim, şu an sorunsuz giriş yapabiliyorum oyuna. Genişletmek için tıkla... fTPM açık olmadan zaten giriş yapamazsınız, demek ki açıkmış. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: YouTube'dan izlediğim kadarıyla UEFI ve Secure Boot yeterli oluyordu sanırım. UEFI açıktı. Secure Boot'u da açabildim, şu an sorunsuz giriş yapabiliyorum oyuna. Genişletmek için tıkla... fTPM açık olmadan zaten giriş yapamazsınız, demek ki açıkmış.
Blackman55 Yoctopat Katılım 17 Aralık 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:48 #12 Çözüldüğüne sevdim iyi oyunlar Artı 0 Eksi