MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Merhaba, BIOS (MSI Click BIOS 5) ekranında Secure Boot'u açacağım ama Settings/Advanced/Windows OS Configuration içerisinde Secure Boot seçeneği yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda ki arkadaşın Windows OS Configuration içeriği ile benim BIOS aynı değil. Ne yapmam lazım? Yani nasıl açacağım Secure Boot'u?
Merhaba, BIOS (MSI Click BIOS 5) ekranında Secure Boot'u açacağım ama Settings/Advanced/Windows OS Configuration içerisinde Secure Boot seçeneği yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda ki arkadaşın Windows OS Configuration içeriği ile benim BIOS aynı değil. Ne yapmam lazım? Yani nasıl açacağım Secure Boot'u?
Çözüm Fakir Nasus 3 Eylül 2025 MetamorpheuS dedi: Settings ekranı bende bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 8/10 WHQL Support'u aktif eder misiniz? Fakir Nasus dedi: Hocam 8/10 WHQL Support'u aktif eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ve Windows 7 Installion'u kapatın.
MetamorpheuS dedi: Settings ekranı bende bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 8/10 WHQL Support'u aktif eder misiniz? Fakir Nasus dedi: Hocam 8/10 WHQL Support'u aktif eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ve Windows 7 Installion'u kapatın.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 900 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 BIOS güncel mi? Artı 0 Eksi
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 708 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 CSM’yi "Disabled" yapın Artı 0 Eksi
KS KS MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #4 BlackeagLee dedi: BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel olup olmadığını nasıl anlıyoruz? @Fakir Nasus Nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
BlackeagLee dedi: BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel olup olmadığını nasıl anlıyoruz? @Fakir Nasus Nasıl yapacağım?
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 708 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #5 MetamorpheuS dedi: Güncel olup olmadığını nasıl anlıyoruz? @Fakir Nasus Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Boot ayarlarında CSM Olması lazım. Artı 0 Eksi
MetamorpheuS dedi: Güncel olup olmadığını nasıl anlıyoruz? @Fakir Nasus Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Boot ayarlarında CSM Olması lazım.
KS KS MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #6 Fakir Nasus dedi: Boot ayarlarında CSM Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Görünmüyor hocam yada ben bulamadım Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Boot ayarlarında CSM Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Görünmüyor hocam yada ben bulamadım
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 708 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #7 MetamorpheuS dedi: Görünmüyor hocam yada ben bulamadım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI'YI Seçin Artı 0 Eksi
MetamorpheuS dedi: Görünmüyor hocam yada ben bulamadım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI'YI Seçin
KS KS MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #8 Fakir Nasus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI'YI Seçin Genişletmek için tıkla... settings ekranı bende bu şekilde hocam Dosya Ekleri 17569107147673036845380565715444.jpg 210,4 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI'YI Seçin Genişletmek için tıkla... settings ekranı bende bu şekilde hocam
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 708 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #9 MetamorpheuS dedi: settings ekranı bende bu şekilde hocam Genişletmek için tıkla... Biosunuzu güncelleyin. NOT:VİDEODAKİ ANAKART FARKLIDIR Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
MetamorpheuS dedi: settings ekranı bende bu şekilde hocam Genişletmek için tıkla... Biosunuzu güncelleyin. NOT:VİDEODAKİ ANAKART FARKLIDIR Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #10 Fakir Nasus dedi: Biosunuzu güncelleyin. Genişletmek için tıkla... bios güncellemesi ile kesin olacak öı hocam? Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Biosunuzu güncelleyin. Genişletmek için tıkla... bios güncellemesi ile kesin olacak öı hocam?