Çözüldü Secure Boot desteklenmiyor hatası veren BIOS nasıl UEFI'ye çevirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert Kalkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim BIOS modum eski ve "Secure Boot desteklenmiyor" diyor. Bunu UEFI’ye nasıl çevirebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, benim BIOS modum eski ve "Secure Boot desteklenmiyor" diyor. Bunu UEFI’ye nasıl çevirebilirim acaba?
O ayarın hemen üstünde mi neredeydi pek hatırlamıyorum fakat orada Other OS yazar. O Other OS'a bir kere gelip enter'a tıklayın ve UEFI olarak değiştirin. Zaten 2 seçenek oluyor Other OS yerine diğer seçenek.

Anakartınızın ismini atar mısınız?

Şu rehberlere de göz atabilirsiniz.
O ayarın hemen üstünde mi neredeydi pek hatırlamıyorum fakat orada Other OS yazar. O Other OS'a bir kere gelip enter'a tıklayın ve UEFI olarak değiştirin. Zaten 2 seçenek oluyor Other OS yerine diğer seçenek.

Çözüm

Asus TUF B450M PLUS GAMİNG Anakartım

OS type kısmı varsa Windows UEFI seçin.

Yok maalesef.

O ayarın hemen üstünde mi neredeydi pek hatırlamıyorum fakat orada other OS yazar. O other OS'a bir kere gelip Enter'a tıklayın ve UEFI olarak değiştirin. Zaten 2 seçenek oluyor other OS yerine diğer seçenek.

Attığınız rehberlerle çözdüm çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı