B BluePrint Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #1 Secure Boot açık ama aşağıda disable yazıyor. Bunu nasıl düzeltirim bu sorun nedeniyle Valorant oynayamıyorum.
Secure Boot açık ama aşağıda disable yazıyor. Bunu nasıl düzeltirim bu sorun nedeniyle Valorant oynayamıyorum.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Kasım 2021 #2 Sanırım senin de Windows 11. Arama kısmına msinfo yazıp Güvenli Önyükleme bölümü açık mı, yoksa kapalı mı diye bakar mısın? Artı 0 Eksi
Sanırım senin de Windows 11. Arama kısmına msinfo yazıp Güvenli Önyükleme bölümü açık mı, yoksa kapalı mı diye bakar mısın?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 26 Kasım 2021 #3 TylerDurdenAynıBen dedi: Sanırım senin de Windows 11. arama kısmına msinfo yazıp güvenli önyükleme bölümü açık mı, yoksa kapalı mı diye bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Bunu yapın. Ama temiz kurulum gerekebilir. Çünkü Secure Boot'un algılanması için bazen format atmak gerekir. Artı 0 Eksi
TylerDurdenAynıBen dedi: Sanırım senin de Windows 11. arama kısmına msinfo yazıp güvenli önyükleme bölümü açık mı, yoksa kapalı mı diye bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Bunu yapın. Ama temiz kurulum gerekebilir. Çünkü Secure Boot'un algılanması için bazen format atmak gerekir.
KS KS B BluePrint Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #4 TylerDurdenAynıBen dedi: Sanırım senin de Windows 11. Arama kısmına msinfo yazıp Güvenli Önyükleme bölümü açık mı, yoksa kapalı mı diye bakar mısın? Genişletmek için tıkla... kapalı nasıl açabilirim Artı 0 Eksi
TylerDurdenAynıBen dedi: Sanırım senin de Windows 11. Arama kısmına msinfo yazıp Güvenli Önyükleme bölümü açık mı, yoksa kapalı mı diye bakar mısın? Genişletmek için tıkla... kapalı nasıl açabilirim
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Kasım 2021 #5 BluePrint dedi: kapalı nasıl açabilirim Genişletmek için tıkla... Güvenli önyükleme aslında Secure Boot'tur. BIOS ekranında Secure Boot'u açtığınız yerin görüntüsünü atar mısınız? Artı 0 Eksi
BluePrint dedi: kapalı nasıl açabilirim Genişletmek için tıkla... Güvenli önyükleme aslında Secure Boot'tur. BIOS ekranında Secure Boot'u açtığınız yerin görüntüsünü atar mısınız?
KS KS B BluePrint Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #6 zaten ss te var ama onu değiştiremiyorum nedenini bilmiyorum Artı 0 Eksi
SmokeS Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.095 Makaleler 5 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #7 Secure Boot altında Key vs gibi ifadeler varsa aktifleştirin. Ardından PC yeniden başlatma isteyecektir. PC açılmaz ise 5-10dk kapalı tutup tekrar açın. Artı 0 Eksi
Secure Boot altında Key vs gibi ifadeler varsa aktifleştirin. Ardından PC yeniden başlatma isteyecektir. PC açılmaz ise 5-10dk kapalı tutup tekrar açın.