petro_2 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 23 Temmuz 2023 #1 FIFA 23'te güvenli onyuklestirme etkinlestirilemedi hatasi alıyorum. BIOS'ta Secure Boot enabled yaziyor ama altinda not actived yazıyor. Nasil düzeltebilirim?
FIFA 23'te güvenli onyuklestirme etkinlestirilemedi hatasi alıyorum. BIOS'ta Secure Boot enabled yaziyor ama altinda not actived yazıyor. Nasil düzeltebilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.653 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Temmuz 2023 #2 BIOS'ta "Restore Factory keys" seçeneğini deneyin. Artı 0 Eksi
B Bxro Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 turko35408 dedi: BIOS'ta "Restore Factory keys" seçeneğini deneyin. Genişletmek için tıkla... Reis dediğini yapayım dedim ama factory keys vs yerlerine de tıklanmıyor ne yapabilirim başka yardımcı olursan sevinirim. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: BIOS'ta "Restore Factory keys" seçeneğini deneyin. Genişletmek için tıkla... Reis dediğini yapayım dedim ama factory keys vs yerlerine de tıklanmıyor ne yapabilirim başka yardımcı olursan sevinirim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.653 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Ağustos 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et