Emre avakoşan
Hectopat
Daha fazla
Secure Boot menüsünde restore factory keys veya ınstall default Secure Boot keys seçeneğini çalıştırıp anahtarları yeniden yüklemeyi dene. Kaydedip çıkınca Secure Boot status enabled oluyor.
ekstra olarak yeniden başlatıp f12 ile menüye girmeye çalıştığımda bilgisayar eklediğim video gibi yeniden başlıyor bir arkadaş bunu yazmış (Ayarlar > Kurtarma > Gelişmiş Başlangıç bölümün altındaki yeniden başlat seçeneğini seçin. Açılan sekmeden sorun gider'e girin, gelişmiş seçenekler'i seçin, UEFI Donanım Yazılımı Ayarları bölümüne girip yeniden başlat. Çıkan sekmeden F10 tuşuna bas) bunu yapıp bios ekranına giriyorumThis version of Vanguard requires Secure Boot to be enabled in order to play hatası. Secure Boot enabled gözüküyor ama altında bir şey daha var. O disabled ne yaparsam yapayım düzeltemedim.
böyle düzelttim enterladım disabled ile yeniden başlatıp enabled yaptım düzeldiSecure Boot menüsünde restore factory keys veya ınstall default Secure Boot keys seçeneğini çalıştırıp anahtarları yeniden yüklemeyi dene. Kaydedip çıkınca Secure Boot status enabled oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.