isnowx Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #1 Buradaki gibi kapalı ama ben BIOS'tan etkinleştirmiştim Valorant'a ban korkusundan girmeye korkuyorum. Bir sıkıntı olur mu veya çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2025
Buradaki gibi kapalı ama ben BIOS'tan etkinleştirmiştim Valorant'a ban korkusundan girmeye korkuyorum. Bir sıkıntı olur mu veya çözümü var mı?
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.619 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #2 isnowx dedi: Buradaki gibi kapalı ama ben BIOS'tan etkinleştirmiştim Valorant'a ban korkusundan girmeye korkuyorum. Bir sıkıntı olur mu veya çözümü var mı? Eki Görüntüle 2481421 Genişletmek için tıkla... Hayır yemezsin zaten gerçekten kapalıysa seni oyuna almaz.
isnowx dedi: Buradaki gibi kapalı ama ben BIOS'tan etkinleştirmiştim Valorant'a ban korkusundan girmeye korkuyorum. Bir sıkıntı olur mu veya çözümü var mı? Eki Görüntüle 2481421 Genişletmek için tıkla... Hayır yemezsin zaten gerçekten kapalıysa seni oyuna almaz.
isnowx Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #3 Cray12a dedi: Hayır yemezsin zaten gerçekten kapalıysa seni oyuna almaz. Genişletmek için tıkla... Ama ben BIOS'tan açtım sağ olsun Technopat yöneticileri başlığı değiştirmiş nasıl yapabilirim?
Cray12a dedi: Hayır yemezsin zaten gerçekten kapalıysa seni oyuna almaz. Genişletmek için tıkla... Ama ben BIOS'tan açtım sağ olsun Technopat yöneticileri başlığı değiştirmiş nasıl yapabilirim?
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.619 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #4 isnowx dedi: Ama ben BIOS'tan açtım sağ olsun Technopat yöneticileri başlığı değiştirmiş nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tekrar girin bakın eğer BIOS'ta açık olduğuna eminseniz bir şey olmaz diye düşünüyorum.
isnowx dedi: Ama ben BIOS'tan açtım sağ olsun Technopat yöneticileri başlığı değiştirmiş nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tekrar girin bakın eğer BIOS'ta açık olduğuna eminseniz bir şey olmaz diye düşünüyorum.