Aksel Efe Ülkü Megapat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #1 Merhaba, BIOS'a girdiğimde Secure Boot kilitli olduğu için hiçbir şekilde üzerinde değişiklik yapamıyorum. Admin ve kullanıcı şifresi ayarladım. Secure Boot kilidini nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz?
Merhaba, BIOS'a girdiğimde Secure Boot kilitli olduğu için hiçbir şekilde üzerinde değişiklik yapamıyorum. Admin ve kullanıcı şifresi ayarladım. Secure Boot kilidini nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #2 UEFI mi Leagcy mi? Artı 0 Eksi
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.936 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 5 Aralık 2021 #3 Secure boot'u değiştirmek için BIOS'a şifre atamanız lazım. 1234 gibi kolay bir şifre yapın. Windows üzerinden tanımladıysanız açılmaz zaten. Artı 0 Eksi
Secure boot'u değiştirmek için BIOS'a şifre atamanız lazım. 1234 gibi kolay bir şifre yapın. Windows üzerinden tanımladıysanız açılmaz zaten.
KS KS Aksel Efe Ülkü Megapat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #4 MuhammedA dedi: UEFI mi Leagcy mi? Genişletmek için tıkla... UEFI EkmekArasiHDD dedi: Secure Boot'u değiştirmek için BIOS'a şifre atamanız lazım. 1234 gibi kolay bir şifre yapın. Windows üzerinden tanımladıysanız açılmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Şifre atadım, yine de açılmadı. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: UEFI mi Leagcy mi? Genişletmek için tıkla... UEFI EkmekArasiHDD dedi: Secure Boot'u değiştirmek için BIOS'a şifre atamanız lazım. 1234 gibi kolay bir şifre yapın. Windows üzerinden tanımladıysanız açılmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Şifre atadım, yine de açılmadı.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.936 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 5 Aralık 2021 #5 Aksel Efe Ülkü dedi: UEFI Zaten konuda belirttiğim gibi şifre atadım. Genişletmek için tıkla... Allah Allah. Normalde şifre atadığınızda değiştirebiliyor olmanız gerekiyor. Acer kullanıyorum ve secure boot kilidini o şekilde kaldırdım. Artı 0 Eksi
Aksel Efe Ülkü dedi: UEFI Zaten konuda belirttiğim gibi şifre atadım. Genişletmek için tıkla... Allah Allah. Normalde şifre atadığınızda değiştirebiliyor olmanız gerekiyor. Acer kullanıyorum ve secure boot kilidini o şekilde kaldırdım.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #6 BIOS güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS Aksel Efe Ülkü Megapat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #7 EkmekArasiHDD dedi: Allah Allah. Normalde şifre atadığınızda değiştirebiliyor olmanız gerekiyor. Acer kullanıyorum ve secure boot kilidini o şekilde kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Charlie Dickkerson dedi: BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel Z97-D3H (rev 1.2) anakart kullanıyorum. Artı 0 Eksi
EkmekArasiHDD dedi: Allah Allah. Normalde şifre atadığınızda değiştirebiliyor olmanız gerekiyor. Acer kullanıyorum ve secure boot kilidini o şekilde kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Charlie Dickkerson dedi: BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel Z97-D3H (rev 1.2) anakart kullanıyorum.
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 5 Aralık 2021 #8 Fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği var onu dener misin bir de ? Artı 0 Eksi
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Aralık 2021 #9 CSM açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS Aksel Efe Ülkü Megapat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #10 214777 dedi: Fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği var onu dener misin bir de ? Genişletmek için tıkla... load optimized defaults yaptım fakat durum yine aynı. e.n.e.s dedi: CSM açık mı? Genişletmek için tıkla... CSM Ayarını bulamadım BIOS üzerinde fakat boot ayarlarının hepsi UEFI Only. Artı 0 Eksi
214777 dedi: Fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği var onu dener misin bir de ? Genişletmek için tıkla... load optimized defaults yaptım fakat durum yine aynı. e.n.e.s dedi: CSM açık mı? Genişletmek için tıkla... CSM Ayarını bulamadım BIOS üzerinde fakat boot ayarlarının hepsi UEFI Only.