CSM'yi kapatman gerektiği için Boot ayarlarına bakabilirsin. Boot ayarları üzerinde olması gerekiyor. Biraz incele bulursun. Ardından yeniden başlat öyle Secure Boot aç.Nasıl kapatabilirim?
Anakartınız nedir?Merhaba bugün Valorant'a girmeye çalışırken bir sorun ile karsilastim ve bootu acmam gerektigini ogrendim. Daha once cozmustum fakat hatirlamiyorum. Yardimci olur musunuz?
Merhaba bugün Valorant'a girmeye çalışırken bir sorun ile karsilastim ve bootu acmam gerektigini ogrendim. Daha once cozmustum fakat hatirlamiyorum. Yardimci olur musunuz?
Hocam böyle diyor:BIOS'tan boot kismina gireceksin orada oluyor genelde.
CSM kapatmanı istiyor aktifleştirebilmen için.
CSM kapatmanı istiyor aktifleştirebilmen için.
Anakartınız nedir?
CSM'yi kapatman gerektiği için Boot ayarlarına bakabilirsin. Boot ayarları üzerinde olması gerekiyor. Biraz incele bulursun. Ardından yeniden başlat öyle Secure Boot aç.Nasıl kapatabilirim?
Bende böyle yaptım teşekkürler video izleye izleyeCSM'yi kapatman gerektiği için Boot ayarlarına bakabilirsin. Boot ayarları üzerinde olması gerekiyor. Biraz incele bulursun. Ardından yeniden başlat öyle Secure Boot aç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.