Arkadaşlar Secure Boot açmaya çalışıyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Ayrıyeten bazı arkadaşlarda Secure Boot açtıktan sonra Windows açılmıyormuş BIOS sıfırlamak gerekiyormuş.
Anakart: BIOSTAR H410M-H
CSM Support ayarını kapatman lazım diye biliyorum.
Buldum hocam hemen at taraftaymış csm support kısmı kapalı gözüküyor enabled yapmam mı gerekiyor ?Hocam o hangi bölümde ayrıca ekran kartım Palit GTX 1650 UEFI desteği var mı?
Hocam o hangi bölümde ayrıca ekran kartım Palit GTX 1650 UEFI desteği var mı?
Buldum hocam hemen at taraftaymış CSM Support kısmı kapalı gözüküyor enabled yapmam mı gerekiyor?
Hocam açtıktan sonra bazılarında windows ekranı gelmiyormuş o yönden içimde bir şüphe de var.Hocam emin değilim olmayabilir de ama deneyebilirsin, zaten açıp kontrol edebilirsin.
Hocam açtıktan sonra bazılarında Windows ekranı gelmiyormuş o yönden içimde bir şüphe de var.
Anladım hocam teşekkür ederim halletmeye çalışacağım.Hocam o olay UEFI desteği olmayan kartlarda var sanırım, sizde UEFI desteği mevcut.
Güncelleme yapamayan arkadaşlar için custom ayarını standarda alırsanız sorununuz çözülecektir.Anladım hocam teşekkür ederim halletmeye çalışacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.