O Obsessive Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5-14450HX NVIDIA GeForce RTX 4060 8gb vram 32gb ram ddr5 1tb sdd Win11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2025 #1 Bugün yeni laptop aldım, kurulumunu falan yaptım. Valorant girdim, oynamaya başladıktan 2-3 dk sonra hata verip atmaya başladı. BIOS'a girip Secure Boot "enabled" yapacaktım ama değiştiremiyorum. Seçilmiyor Secure Boot, nasıl hallederim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-12-01 185735.png 150,2 KB · Görüntüleme: 20
Bugün yeni laptop aldım, kurulumunu falan yaptım. Valorant girdim, oynamaya başladıktan 2-3 dk sonra hata verip atmaya başladı. BIOS'a girip Secure Boot "enabled" yapacaktım ama değiştiremiyorum. Seçilmiyor Secure Boot, nasıl hallederim?
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.497 Makaleler 6 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi 1 Aralık 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et