E emir_9900 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #1 BIOS'u açtım Security'den Secure Boot açmayı denedim fakat yukarıya geçemiyorum. Nasıl aktif ederim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2022
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.786 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 30 Eylül 2022 #2 biosu şifrelemelisin
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #3 emir_9900 dedi: BIOS'u açtım Security'den Secure Boot açmayı denedim fakat yukarıya geçemiyorum. Nasıl aktif ederim? Genişletmek için tıkla... Tecnopat'ın Şu videosu işini görür. Sizin disabled yerine enabled yapmanız yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emir_9900 dedi: BIOS'u açtım Security'den Secure Boot açmayı denedim fakat yukarıya geçemiyorum. Nasıl aktif ederim? Genişletmek için tıkla... Tecnopat'ın Şu videosu işini görür. Sizin disabled yerine enabled yapmanız yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et