473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Secure Boot nedir? Windows 11'de Valorant açılmıyor diye Secure Boot'u açtım ama ne işe yaradığını bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2021
Secure Boot nedir? Windows 11'de Valorant açılmıyor diye Secure Boot'u açtım ama ne işe yaradığını bilmiyorum.
Çözüm Saint Lucia 6 Ekim 2021 Türkçesi "Güvenli Önyükleme". İşletim sistemindeki ön yükleme (Boot) ile ilgili güvenilir olmayan yazılımların yüklenmesini engeller. En basit terimi kısacası "güvenlik" diyebiliriz.
Türkçesi "Güvenli Önyükleme". İşletim sistemindeki ön yükleme (Boot) ile ilgili güvenilir olmayan yazılımların yüklenmesini engeller. En basit terimi kısacası "güvenlik" diyebiliriz.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.632 Makaleler 1 Çözümler 81 6 Ekim 2021 #11 UEFI ile gelen bir standart. Boot edilmeye calisilan cihaz boot edilen yazilimi kontrol ettikten sonra BIOS layer erisimini veriyor. Artı 0 Eksi
UEFI ile gelen bir standart. Boot edilmeye calisilan cihaz boot edilen yazilimi kontrol ettikten sonra BIOS layer erisimini veriyor.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #12 Konuyu hortlatıyorum ama virüslü dosyaların yüklenmesini engelliyor derken, crackli ve virüs olarak algılanan tüm dosyaları yükleyemiyor muyuz yani? Artı 0 Eksi
Konuyu hortlatıyorum ama virüslü dosyaların yüklenmesini engelliyor derken, crackli ve virüs olarak algılanan tüm dosyaları yükleyemiyor muyuz yani?