Deniz KılıÇ 09 Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 51 18 Nisan 2022 #11 önce vatan dedi: Kardeşim legacy only yi disabel yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Boot optiın filterdan lagacy only seçtim CSM disabled yaptım ayrıca bir lagacy only enabled/disabled yok. önce vatan dedi: Kardeşim legacy only yi disabel yaptınmı ? Genişletmek için tıkla... @önce vatan bios bu şekilde Dosya Ekleri 4.jpeg 144,1 KB · Görüntüleme: 54 44.jpeg 139,3 KB · Görüntüleme: 57 444.jpeg 152,8 KB · Görüntüleme: 57 4444.jpeg 189,2 KB · Görüntüleme: 63 44444.jpeg 207,2 KB · Görüntüleme: 49 4444444444.jpeg 210,5 KB · Görüntüleme: 68 Son düzenleme: 18 Nisan 2022
önce vatan dedi: Kardeşim legacy only yi disabel yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Boot optiın filterdan lagacy only seçtim CSM disabled yaptım ayrıca bir lagacy only enabled/disabled yok. önce vatan dedi: Kardeşim legacy only yi disabel yaptınmı ? Genişletmek için tıkla... @önce vatan bios bu şekilde
Ö önce vatan Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 579 Çözümler 5 18 Nisan 2022 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene o zaman bir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene o zaman bir.
Deniz KılıÇ 09 Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 51 18 Nisan 2022 #13 önce vatan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene o zaman bir. Genişletmek için tıkla... W10a geri dondum yardımların için teşekkür ederim.
önce vatan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dene o zaman bir. Genişletmek için tıkla... W10a geri dondum yardımların için teşekkür ederim.
Ö önce vatan Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 579 Çözümler 5 9 Mayıs 2022 #14 Deniz KılıÇ 09 dedi: W10a geri dondum yardımların için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Samimi söylüyorum en akıllı seçenek Windows 10 dönmek bende Windows 10 kullanıyorum 11 lazım değil henüz olgunlaşmadı ve çok yüksek performanslı PC istiyor.
Deniz KılıÇ 09 dedi: W10a geri dondum yardımların için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Samimi söylüyorum en akıllı seçenek Windows 10 dönmek bende Windows 10 kullanıyorum 11 lazım değil henüz olgunlaşmadı ve çok yüksek performanslı PC istiyor.