WhspRR Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 26 14 Eylül 2022 #1 RAM 16GB cl40 4800mhz ddr5 SSD veya HDD modeli 512GB m2 ssd Ekran kartı RTX3050 4GB İşlemci Ryzen 7 6800h Secure Boot açacağım ama sekme kilitli. Nasıl acabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2022
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Eylül 2022 #2 Öncelikle bir BIOS şifresi oluşturmalısın. Security kısmına girip set superwisor Password'a bas ve bir şifre oluştur. Unutmayacağın bir şifre olmalı. Unutursan BIOS'a giremezsin. Sonra Secure Boot kısmı açılmış olmalı.
Öncelikle bir BIOS şifresi oluşturmalısın. Security kısmına girip set superwisor Password'a bas ve bir şifre oluştur. Unutmayacağın bir şifre olmalı. Unutursan BIOS'a giremezsin. Sonra Secure Boot kısmı açılmış olmalı.
Ersan59 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 14 Eylül 2022 #3 Boot Mode: UEFI mi?
WhspRR Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 26 14 Eylül 2022 #4 Boot mode ayarlarını bulamadım supervisor yerine administrator ayari vardi onu yaptim ama bir şey değişmedi. Ersan59 dedi: Boot mode: UEFI mi? Genişletmek için tıkla... Boot mode ayarları da kilitli giremiyorum. Son düzenleme: 14 Eylül 2022
Boot mode ayarlarını bulamadım supervisor yerine administrator ayari vardi onu yaptim ama bir şey değişmedi. Ersan59 dedi: Boot mode: UEFI mi? Genişletmek için tıkla... Boot mode ayarları da kilitli giremiyorum.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Eylül 2022 #5 WhspRR dedi: Boot mode ayarlarını bulamadım supervisor yerine administrator ayari vardi onu yaptim ama bir şey değişmedi. Boot mode ayarları da kilitli giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bios'a format atmayı deneseniz.
WhspRR dedi: Boot mode ayarlarını bulamadım supervisor yerine administrator ayari vardi onu yaptim ama bir şey değişmedi. Boot mode ayarları da kilitli giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bios'a format atmayı deneseniz.
WhspRR Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 26 14 Eylül 2022 #6 Mehmet Emre Demir dedi: BIOS'a format atmayı deneseniz. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım.
Mehmet Emre Demir dedi: BIOS'a format atmayı deneseniz. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Eylül 2022 #7 WhspRR dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... F9'a basın.Uyari gelirse Yes yapın.Bios sınırlaması sonrası ekrana bir süre görüntü gelmeyecek.Sakın panik yapıp bilgisayarı kapatma.
WhspRR dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... F9'a basın.Uyari gelirse Yes yapın.Bios sınırlaması sonrası ekrana bir süre görüntü gelmeyecek.Sakın panik yapıp bilgisayarı kapatma.
WhspRR Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 26 14 Eylül 2022 #8 Mehmet Emre Demir dedi: F9'a basın. Uyari gelirse yes yapın. BIOS sınırlaması sonrası ekrana bir süre görüntü gelmeyecek. Sakın panik yapıp bilgisayarı kapatma. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama aynı şekil devam ediyor.
Mehmet Emre Demir dedi: F9'a basın. Uyari gelirse yes yapın. BIOS sınırlaması sonrası ekrana bir süre görüntü gelmeyecek. Sakın panik yapıp bilgisayarı kapatma. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama aynı şekil devam ediyor.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Eylül 2022 #9 WhspRR dedi: Yaptım ama aynı şekil devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ana kart modeliniz nedir?
WhspRR Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 26 14 Eylül 2022 #10 Mehmet Emre Demir dedi: Ana kart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için bilmiyorum ama Asus tuf a15 2022 model
Mehmet Emre Demir dedi: Ana kart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için bilmiyorum ama Asus tuf a15 2022 model