Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 7 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar FreeDos sistem alalı baya zaman oldu. Şimdi Secure Boot açmam gerekiyor. Açınca sorun olur mu? BIOS kullanıyorum ve Gigabyte anakarta sahibim AMD Ryzen işlemcim var. İçerisinde Windows 10 yüklü. Sistemi bozar mı? Lütfen yardımcı olun.
Arkadaşlar FreeDos sistem alalı baya zaman oldu. Şimdi Secure Boot açmam gerekiyor. Açınca sorun olur mu? BIOS kullanıyorum ve Gigabyte anakarta sahibim AMD Ryzen işlemcim var. İçerisinde Windows 10 yüklü. Sistemi bozar mı? Lütfen yardımcı olun.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 7 Temmuz 2021 #2 Açılması sistemi daha güvenli yapar hocam. Yetkili sertifikası olmayan işletim sistemlerinin yüklenmesini engeller.
Açılması sistemi daha güvenli yapar hocam. Yetkili sertifikası olmayan işletim sistemlerinin yüklenmesini engeller.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 7 Temmuz 2021 #3 vermillionp2 dedi: Secure Boot genelde başka bir işletim sistemi kurulmaması için açık kalıyor ve kapatırsanız bir sıkıntısı olmaz. Genişletmek için tıkla...
vermillionp2 dedi: Secure Boot genelde başka bir işletim sistemi kurulmaması için açık kalıyor ve kapatırsanız bir sıkıntısı olmaz. Genişletmek için tıkla...
Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 7 Temmuz 2021 #4 Emie dedi: Açılması sistemi daha güvenli yapar hocam. Yetkili sertifikası olmayan işletim sistemlerinin yüklenmesini engeller. Genişletmek için tıkla... Mesela FreeDos'a Windows 10 kurdum ve açarsam sıkıntı olur mu?
Emie dedi: Açılması sistemi daha güvenli yapar hocam. Yetkili sertifikası olmayan işletim sistemlerinin yüklenmesini engeller. Genişletmek için tıkla... Mesela FreeDos'a Windows 10 kurdum ve açarsam sıkıntı olur mu?
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 7 Temmuz 2021 #5 Alpigo dedi: Mesela FreeDos'a Windows 10 kurdum ve açarsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bir sorun olacağını.
Alpigo dedi: Mesela FreeDos'a Windows 10 kurdum ve açarsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bir sorun olacağını.
Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 7 Temmuz 2021 #6 Emie dedi: Sanmıyorum bir sorun olacağını. Genişletmek için tıkla... Açıyorum o zaman hocam. Açamıyorum. UEFI olmadığı için. Emie dedi: Sanmıyorum bir sorun olacağını. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi UEFI yaptım ama yine de açtırtmıyor Secure Boot'u. Son düzenleme: 9 Temmuz 2021
Emie dedi: Sanmıyorum bir sorun olacağını. Genişletmek için tıkla... Açıyorum o zaman hocam. Açamıyorum. UEFI olmadığı için. Emie dedi: Sanmıyorum bir sorun olacağını. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi UEFI yaptım ama yine de açtırtmıyor Secure Boot'u.