A ahmetdinyo Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:09 #1 He stole my money dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam acil yarıma ihtiyacım var secure mod kapalı diyor BIOS'a girdim açık oyunlara giremiyorum yardım. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:08
He stole my money dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam acil yarıma ihtiyacım var secure mod kapalı diyor BIOS'a girdim açık oyunlara giremiyorum yardım.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 11.260 Çözümler 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek Dün 22:46 #2 ahmetdinyo dedi: Hocam acil yarıma ihtiyacım var secure mod kapalı diyor bios a girdim açık oyunlara giremiyorum yardım Genişletmek için tıkla... Advanced yada Boot kısmında TMP ve Secure Boot/CSM diye ayar oluyor. Artı 0 Eksi
ahmetdinyo dedi: Hocam acil yarıma ihtiyacım var secure mod kapalı diyor bios a girdim açık oyunlara giremiyorum yardım Genişletmek için tıkla... Advanced yada Boot kısmında TMP ve Secure Boot/CSM diye ayar oluyor.
KS KS A ahmetdinyo Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:57 #3 Bu ayarları yaptım düzeldi bu ayarlarını bir sorunu olur mu? Dosya Ekleri Screenshot_20251010_223726_WhatsApp.jpg 39,6 KB · Görüntüleme: 7 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:07 Artı 0 Eksi
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.678 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:10 #4 ahmetdinyo dedi: Hocam acil yarıma ihtiyacım var secure mod kapalı diyor BIOS'a girdim açık oyunlara giremiyorum yardım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girin orada boot ekranından UEFI'yi aktif edin sonra Secure Boot'u da aktif edin altında cıkacaktır sorununuz çözülür. Artı 0 Eksi
ahmetdinyo dedi: Hocam acil yarıma ihtiyacım var secure mod kapalı diyor BIOS'a girdim açık oyunlara giremiyorum yardım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girin orada boot ekranından UEFI'yi aktif edin sonra Secure Boot'u da aktif edin altında cıkacaktır sorununuz çözülür.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 11.260 Çözümler 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek Bugün 00:19 #5 ahmetdinyo dedi: Bu ayarları yaptım düzeldi bu ayarlarını bir sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, keyfinize bakın. Artı 0 Eksi
ahmetdinyo dedi: Bu ayarları yaptım düzeldi bu ayarlarını bir sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, keyfinize bakın.
KS KS A ahmetdinyo Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:30 #6 He stole my money dedi: Olmaz, keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de BIOS güncellemesinden sonra ilk defa girdiğim oyunlarda ufak droplar olması normal mi? Artı 0 Eksi
He stole my money dedi: Olmaz, keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de BIOS güncellemesinden sonra ilk defa girdiğim oyunlarda ufak droplar olması normal mi?
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 11.260 Çözümler 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek Bugün 00:31 #7 ahmetdinyo dedi: Hocam bir de BIOS güncellemesinden sonra ilk defa girdiğim oyunlarda ufak droplar olması normal mi? Genişletmek için tıkla... İlerleyen zamanda düzelmezse hayır. Artı 0 Eksi
ahmetdinyo dedi: Hocam bir de BIOS güncellemesinden sonra ilk defa girdiğim oyunlarda ufak droplar olması normal mi? Genişletmek için tıkla... İlerleyen zamanda düzelmezse hayır.
KS KS A ahmetdinyo Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:33 #8 He stole my money dedi: İlerleyen zamanda düzelmezse hayır. Genişletmek için tıkla... Yani ilerleyen zaman derken ne kadar bir zaman ondan bilemedim bi oyun için dedim 2 el girdim bazı anlarda az biraz drop oldu sonra çıkmıştım Artı 0 Eksi
He stole my money dedi: İlerleyen zamanda düzelmezse hayır. Genişletmek için tıkla... Yani ilerleyen zaman derken ne kadar bir zaman ondan bilemedim bi oyun için dedim 2 el girdim bazı anlarda az biraz drop oldu sonra çıkmıştım
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 11.260 Çözümler 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek Bugün 00:38 #9 ahmetdinyo dedi: Yani ilerleyen zaman derken ne kadar bir zaman ondan bilemedim bi oyun için dedim 2 el girdim bazı anlarda az biraz drop oldu sonra çıkmıştım Genişletmek için tıkla... İlk açtığınız ve 30 dakikada filan tamam ama yarın tekrar PC'yi açtığınız ve oynadığınız zaman gene önceden olmayan droplar olursa bir sıkıntı var. Artı 0 Eksi
ahmetdinyo dedi: Yani ilerleyen zaman derken ne kadar bir zaman ondan bilemedim bi oyun için dedim 2 el girdim bazı anlarda az biraz drop oldu sonra çıkmıştım Genişletmek için tıkla... İlk açtığınız ve 30 dakikada filan tamam ama yarın tekrar PC'yi açtığınız ve oynadığınız zaman gene önceden olmayan droplar olursa bir sıkıntı var.
KS KS A ahmetdinyo Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:41 #10 He stole my money dedi: İlk açtığınız ve 30 dakikada filan tamam ama yarın tekrar PC'yi açtığınız ve oynadığınız zaman gene önceden olmayan droplar olursa bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Yani orası öyle ama dediğim zaten sürekli takılmalar değil bir oyın açtım başlarda çok az takılma oldu ilerleyen süreçte olmadı ama diğer oyunda sadece 2 el oynadım 1 ek 3dk sürüyor sürmüyor patlarken drop girdi mesela demek istediğim o Artı 0 Eksi
He stole my money dedi: İlk açtığınız ve 30 dakikada filan tamam ama yarın tekrar PC'yi açtığınız ve oynadığınız zaman gene önceden olmayan droplar olursa bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Yani orası öyle ama dediğim zaten sürekli takılmalar değil bir oyın açtım başlarda çok az takılma oldu ilerleyen süreçte olmadı ama diğer oyunda sadece 2 el oynadım 1 ek 3dk sürüyor sürmüyor patlarken drop girdi mesela demek istediğim o