A ahmetdinyo Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:09 #1 He stole my money dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam acil yarıma ihtiyacım var secure mod kapalı diyor BIOS'a girdim açık oyunlara giremiyorum yardım. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:08
He stole my money dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam acil yarıma ihtiyacım var secure mod kapalı diyor BIOS'a girdim açık oyunlara giremiyorum yardım.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 11.260 Çözümler 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek Bugün 00:43 #11 ahmetdinyo dedi: Yani orası öyle ama dediğim zaten sürekli takılmalar değil bir oyın açtım başlarda çok az takılma oldu ilerleyen süreçte olmadı ama diğer oyunda sadece 2 el oynadım 1 ek 3dk sürüyor sürmüyor patlarken drop girdi mesela demek istediğim o Genişletmek için tıkla... Anladım. Ciddi bir sorun olursa konu açarsınız ozaman. Artı 0 Eksi
ahmetdinyo dedi: Yani orası öyle ama dediğim zaten sürekli takılmalar değil bir oyın açtım başlarda çok az takılma oldu ilerleyen süreçte olmadı ama diğer oyunda sadece 2 el oynadım 1 ek 3dk sürüyor sürmüyor patlarken drop girdi mesela demek istediğim o Genişletmek için tıkla... Anladım. Ciddi bir sorun olursa konu açarsınız ozaman.
KS KS A ahmetdinyo Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:44 #12 He stole my money dedi: Anladım. Ciddi bir sorun olursa konu açarsınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Umarım olmaz Secure Boot'un kendi kendine kapanması normal mi onu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
He stole my money dedi: Anladım. Ciddi bir sorun olursa konu açarsınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Umarım olmaz Secure Boot'un kendi kendine kapanması normal mi onu bilmiyorum.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 11.260 Çözümler 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek Bugün 00:49 #13 ahmetdinyo dedi: Umarım olmaz Secure Boot'un kendi kendine kapanması normal mi onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlanınca öyle oldu. Otomatik Windows UEFI modu kapanınca, Secure Boot'da kapanıyor. Onunla beraber TPM'de. Artı 0 Eksi
ahmetdinyo dedi: Umarım olmaz Secure Boot'un kendi kendine kapanması normal mi onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlanınca öyle oldu. Otomatik Windows UEFI modu kapanınca, Secure Boot'da kapanıyor. Onunla beraber TPM'de.
KS KS A ahmetdinyo Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:49 #14 He stole my money dedi: BIOS sıfırlanınca öyle oldu. Otomatik Windows UEFI modu kapanınca, Secure Boot'da kapanıyor. Onunla beraber TPM'de. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler iyi akşamlar umarım sürekli yazmamdan rahatsız olmuyorsunuz. Artı 0 Eksi
He stole my money dedi: BIOS sıfırlanınca öyle oldu. Otomatik Windows UEFI modu kapanınca, Secure Boot'da kapanıyor. Onunla beraber TPM'de. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler iyi akşamlar umarım sürekli yazmamdan rahatsız olmuyorsunuz.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 11.260 Çözümler 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek Bugün 00:50 #15 ahmetdinyo dedi: Çok teşekkürler iyi akşamlar umarım sürekli yazmamdan rahatsız olmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, forumda amacımız zaten yardım etmek. Size de iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
ahmetdinyo dedi: Çok teşekkürler iyi akşamlar umarım sürekli yazmamdan rahatsız olmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, forumda amacımız zaten yardım etmek. Size de iyi akşamlar.