Secure VPN güvenli mi?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Hocam telefonda kullanıyorum. Ve şöyle bir sorum var. Telefonda kullandığım zaman mining yapıyor mu? Bilgisayarıma erişip bilgisayarımdan mining yapabilme ihtimali var mı? Bugün sildim ama böyle bir ihtimal var mı?

Hocam telefonda kullanıyorum. Ve şöyle bir sorum var. Telefonda kullandığım zaman mining yapıyor mu? Bilgisayarıma erişip bilgisayarımdan mining yapabilme ihtimali var mı? Bugün sildim ama böyle bir ihtimal var mı?
Hayır mudvall kullanın.

AVG 2 ay deneme ve mobil uygulamada ve PC de aynı anda 1 cihaz olmak üzere 10 liraya sadece VPN hizmeti veriyor.

AVG 2 ay deneme ve mobil uygulamada ve PC de aynı anda 1 cihaz olmak üzere 10 liraya sadece VPN hizmeti veriyor.
Hocam konu da dediğim gibi Mining gibi olaylar olmaz değil mi ? hiç bir parçamın ömrünü yesin istemiyorum.

Kaspersky'ın ücretsiz'ini kullanıyorum. (Açtığım zaman Türkiyeye bağlanıyorum ne değişti ?)

Sıkıntı olmaz değil mi ? Hocam öyle bir şey olması bile mucize benim telefonumda. J7 Pro kullanıyorum .
Warp daha iyi inan.

Hocam konu da dediğim gibi mining gibi olaylar olmaz değil mi? Hiçbir parçamın ömrünü yesin istemiyorum.

Babamın şirketi değil fakat yıllarca faaliyet sürdürmüş güvenilir bir uygulama tercih edip etmemek sana kalmış bu arada mobilde mining diye bir şey yok olması lazım düşük olsa bile çok düşük hash rate alırlar gereksiz tribe girmişsin diye yorumladim.

Kaspersky'ın ücretsiz'ini kullanıyorum. (Açtığım zaman Türkiye'ye bağlanıyorum ne değişti?)

Sıkıntı olmaz değil mi? Hocam öyle bir şey olması bile mucize benim telefonumda. J7 Pro kullanıyorum.

Hayır, hiçbir sıkıntı olmaz zaten Cloudflare tarafından yapıldı. Kesinlikle WARP'ı kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı