çobansıpor Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Driver easy deneme sürümü için maalesef kartımı girmek zorunda kaldım ödeme https://secure.2co.com/support/faq.php?&question=70&category=11 diye bir sitede oldu. Bu site güvenilir midir değilse ne yapmam gerekir? Çok tırstım açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Driver easy deneme sürümü için maalesef kartımı girmek zorunda kaldım ödeme https://secure.2co.com/support/faq.php?&question=70&category=11 diye bir sitede oldu. Bu site güvenilir midir değilse ne yapmam gerekir? Çok tırstım açıkçası.
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.234 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 çobansıpor dedi: Driver easy deneme sürümü için maalesef kartımı girmek zorunda kaldım ödeme https://secure.2co.com/support/faq.php?&question=70&category=11 diye bir sitede oldu. Bu site güvenilir midir değilse ne yapmam gerekir? Çok tırstım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Güvenli gözükmüyor. İnternete secure2 yazınca bir sürü değişik uzantılı secure2 siteleri çıkıyor.
çobansıpor dedi: Driver easy deneme sürümü için maalesef kartımı girmek zorunda kaldım ödeme https://secure.2co.com/support/faq.php?&question=70&category=11 diye bir sitede oldu. Bu site güvenilir midir değilse ne yapmam gerekir? Çok tırstım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Güvenli gözükmüyor. İnternete secure2 yazınca bir sürü değişik uzantılı secure2 siteleri çıkıyor.
çobansıpor Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 DeviantConnor dedi: Güvenli gözükmüyor. İnternete secure2 yazınca bir sürü değişik uzantılı secure2 siteleri çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İyzico üzerinden 1 TL çekildi deneme için iyzicoyada güvenli diyorlar ama anlayamadım ya.
DeviantConnor dedi: Güvenli gözükmüyor. İnternete secure2 yazınca bir sürü değişik uzantılı secure2 siteleri çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İyzico üzerinden 1 TL çekildi deneme için iyzicoyada güvenli diyorlar ama anlayamadım ya.
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.234 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 çobansıpor dedi: İyzico üzerinden 1 TL çekildi iyzicoyada güvenli diyorlar ama anlayamadım ya. Genişletmek için tıkla... Papara falan mı kartınız?
çobansıpor dedi: İyzico üzerinden 1 TL çekildi iyzicoyada güvenli diyorlar ama anlayamadım ya. Genişletmek için tıkla... Papara falan mı kartınız?
çobansıpor Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 DeviantConnor dedi: Papara falan mı kartınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef Akbank.
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.234 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 çobansıpor dedi: Maalesef Akbank. Genişletmek için tıkla... Hmm. Bir süre harcamalara kapatın, anormal bi durum olmassa geri açarsınız.
çobansıpor dedi: Maalesef Akbank. Genişletmek için tıkla... Hmm. Bir süre harcamalara kapatın, anormal bi durum olmassa geri açarsınız.
çobansıpor Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #7 DeviantConnor dedi: Hmm. Bir süre harcamalara kapatın, anormal bir durum olmazsa geri açarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir süreliğine sanal alışverişe kapatacağım teşekkür ederim. DeviantConnor dedi: Hmm. Bir süre harcamalara kapatın, anormal bir durum olmazsa geri açarsınız. Genişletmek için tıkla... Sizce kartımı iptal edip değiştirmeli miyim? çobansıpor dedi: Tamamdır bir süreliğine sanal alışverişe kapatacağım teşekkür ederim. Sizce kartımı iptal edip değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ayrı olarak bir sorum daha olacak bu sitede mail ile kayıtlı ve hesabı silme gibi bir şey göremedim hesap kalsa sorun olabilir mi? Son düzenleme: 6 Ağustos 2024
DeviantConnor dedi: Hmm. Bir süre harcamalara kapatın, anormal bir durum olmazsa geri açarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir süreliğine sanal alışverişe kapatacağım teşekkür ederim. DeviantConnor dedi: Hmm. Bir süre harcamalara kapatın, anormal bir durum olmazsa geri açarsınız. Genişletmek için tıkla... Sizce kartımı iptal edip değiştirmeli miyim? çobansıpor dedi: Tamamdır bir süreliğine sanal alışverişe kapatacağım teşekkür ederim. Sizce kartımı iptal edip değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ayrı olarak bir sorum daha olacak bu sitede mail ile kayıtlı ve hesabı silme gibi bir şey göremedim hesap kalsa sorun olabilir mi?