Security Breach'te GTX 1650 Ti %50 kullanılıyor

karsalamanko

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
1650 Ti
İşlemci
i5-10200H
Yeni bir SSD aldım. Dark Deception'ı ve Security Breach'i o SSD'ye taşıdım. Dark Deception adlı oyunda ekran kartının kullanımı 95 civarlarınada ancak Security Breach adlı oyunda ayarları ultraya alsam bile ekran kartının 50'ını kullanıyor ve az FPS veriyor. Eskiden düşükte oynasam bile ekran kartının 95'ini kullanırdı ve oyunu durdurunca ekran kartı kullanımı artıyor. Çözümü nasıldır? Bir de laptoptayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir SSD aldım. Dark Deception'ı ve Security Breach'i o SSD'ye taşıdım. Dark deception adlı oyunda ekran kartının kullanımı 95 civarlarınada ancak Security Breach adlı oyunda ayarları ultraya alsam bile ekran kartının 50'ını kullanıyor ve az FPS veriyor. Eskiden düşükte oynasam bile ekran kartının 95'ini kullanırdı ve oyunu durdurunca ekran kartı kullanımı artıyor. Çözümü nasıldır? Bir de laptoptayım.

Acaba harici ekran kartı yani ekrana görüntü veren ekran kartını kullanıyor olabilir mi? Misal Intel grapich family gibi PC de var mı Intel grafik kartı?

Intel UHD grapich var.

Hocam NVIDIA Denetim Masası'na girin, 3D ayarları > program ayarları > ekle ye tıklayın orada Security Breach varsa direkt tıklayın yoksa göz at a tıklayıp Security Breach'in kurulu olduğu klasör ü seçip ekleyin artık Security Breach üstünde değişiklik yapabilirsin. Security Breach'in ayarlarında aşağıya in ve "OpenGL ile görüntü oluşturma GPU" su nu bul genel ayarlar seçili olması lazım tıkla ona ve GTX 1650 Ti seç ve uygulaya tıkla sorunun çözülmüş olması lazım.

@Cici kuş fıstık hocam yaptım değişiklik olmadı geri eski SSD'ye taşıyacağım bakayım sorun çözülecek mi?

@Cici kuş fıstık hocam yaptım değişiklik olmadı geri eski SSD'ye taşıyacağım bakayım sorun çözülecek mi?

Eski SSD'ye taşıdım yine değişmedi

Five Nights at Freddy's_ Security Breach   31.07.2023 15_13_52.png

Yukarıdaki gibi oyunun menüsünü açınca ekran kartı kullanımı artıyor oyuna girince azalıyor

Dark Deception   31.07.2023 17_16_37.png

Başka bir oyunda da grafikler düşük olmasına rağmen ekran kartı kullanımı 90'larda bir tek Security Breach'ta oıluyor

Dosya Ekleri

• Five Nights at Freddy's_ Security Breach   31.07.2023 14_44_17.png
    Five Nights at Freddy's_ Security Breach 31.07.2023 14_44_17.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Yeni bir SSD aldım. Dark Deception'ı ve Security Breach'i o SSD'ye taşıdım. Dark deception adlı oyunda ekran kartının kullanımı 95 civarlarınada ancak Security Breach adlı oyunda ayarları ultraya alsam bile ekran kartının 50'ını kullanıyor ve az FPS veriyor. Eskiden düşükte oynasam bile ekran kartının 95'ini kullanırdı ve oyunu durdurunca ekran kartı kullanımı artıyor. Çözümü nasıldır? Bir de laptoptayım.

Hocam şu an aklıma sadece fan temizliği geldi yaptınız mı çünkü ben fan temizliğini dün yaptım PC çağ atladı bilmiyorsanız yazın YouTube fan temizliği nasıl yapılır diye eğer bulamaz iseniz ben yardımcı olayım.

Eski SSD'ye taşıdım yine değişmedi.

Eki Görüntüle 1884192

Yukarıdaki gibi oyunun menüsünü açınca ekran kartı kullanımı artıyor oyuna girince azalıyor.

Eki Görüntüle 1884209

Başka bir oyunda da grafikler düşük olmasına rağmen ekran kartı kullanımı 90'larda bir tek Security Breach'ta oıluyor.

Ayrıyeten bu var, hocam PC ayarlarına grafik ayarları yazın ve girin, altta göz at butonu var tıklayın ona. Detroit Become Human'ın kurulu olduğu klasör e girin ardından Detroit Become Human'ı seçin. Sonrasında sizi direkt grafik ayarlarına yönlendirecek oradan Detroit Become Human'a tıklayıp seçenekler deyin ve yüksek performansı tercih edin, sorununuz çözülmüş olması lazım. Eğer hocam bu de işe yaramaz ise fan temizliği ya da FPS sabitleme yapacak bir şey yok.

Hocam şu an aklıma sadece fan temizliği geldi yaptınız mı çünkü ben fan temizliğini dün yaptım PC çağ atladı bilmiyorsanız yazın YouTube fan temizliği nasıl yapılır diye eğer bulamaz iseniz ben yardımcı olayım.

Ayrıyeten bu var, hocam PC ayarlarına grafik ayarları yazın ve girin, altta göz at butonu var tıklayın ona. Detroit Become Human'ın kurulu olduğu klasör e girin ardından Detroit Become Human'ı seçin. Sonrasında sizi direkt grafik ayarlarına yönlendirecek oradan Detroit Become Human'a tıklayıp seçenekler deyin ve yüksek performansı tercih edin, sorununuz çözülmüş olması lazım. Eğer hocam bu de işe yaramaz ise fan temizliği ya da FPS sabitleme yapacak bir şey yok.

İlgilendiğin için teşekkürler fan temizliğini ve termal macun değişimini daha yeni yapmıştım 2. seçeneği deneyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı