C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 3 Mart 2024 #1 Görev Yöneticisi başlangıç bölümündeki bu nedir? Devre dışı bıraktım sorun olur mu? Görsel yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2024
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 Windows Defender'ın servisi. Devre dışı bıraktığınızda görev çubuğunda simgesi gözükmez.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 Canakta93 dedi: Görev Yöneticisi başlangıç bölümündeki bu nedir? Devre dışı bıraktım sorun olur mu? Görsel yükledim. Eki Görüntüle 2131413 Genişletmek için tıkla... Microsoft'un güvenlik uygulaması arka planda çalışmaya devam eder arkadaşında yazdığı gibi sadece sağ altta görev çubuğunda gözükmez.
Canakta93 dedi: Görev Yöneticisi başlangıç bölümündeki bu nedir? Devre dışı bıraktım sorun olur mu? Görsel yükledim. Eki Görüntüle 2131413 Genişletmek için tıkla... Microsoft'un güvenlik uygulaması arka planda çalışmaya devam eder arkadaşında yazdığı gibi sadece sağ altta görev çubuğunda gözükmez.
C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 4 Mart 2024 #4 neXusTS dedi: Microsoft'un güvenlik uygulaması arka planda çalışmaya devam eder arkadaşında yazdığı gibi sadece sağ altta görev çubuğunda gözükmez. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakmanın bir sakıncası var mı? Sadece oyun oynuyorum PC'den?
neXusTS dedi: Microsoft'un güvenlik uygulaması arka planda çalışmaya devam eder arkadaşında yazdığı gibi sadece sağ altta görev çubuğunda gözükmez. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakmanın bir sakıncası var mı? Sadece oyun oynuyorum PC'den?
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #5 Canakta93 dedi: Devre dışı bırakmanın bir sakıncası var mı? Sadece oyun oynuyorum PC'den? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar 2 defa belirtmiş ama anlamamışsın. Hiçbir şeyi değiştirmez, defender servisi de değil aslında. Sadece güvenlik uygulaması sağ altta simge olarak gözüküyor bu kadar. Kapatsan da defender çalışmaya devam edecek yani.
Canakta93 dedi: Devre dışı bırakmanın bir sakıncası var mı? Sadece oyun oynuyorum PC'den? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar 2 defa belirtmiş ama anlamamışsın. Hiçbir şeyi değiştirmez, defender servisi de değil aslında. Sadece güvenlik uygulaması sağ altta simge olarak gözüküyor bu kadar. Kapatsan da defender çalışmaya devam edecek yani.