Secuzi LIG-3601 vs Logitech F710

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
İlk oyun kolum olacak ve bilmiyorum hangisini almalıyım. Geçenlerde konusunu açtım ve Secuziyi onerenler oldu ama Logitech önerilmedi. Arkadaşım aktif olarak kullanıyormuş ve önerdi. Logitech PS koluna benzediği için kullanımının daha rahat olduğunu söyledi.

Ben hep kafelerde oynadım. Ama en az 2 senedir gitmiyorum yani tutuş yapısı olarak ikisine de yabancıyım. Secuzi Xbox'ın koluna benzediği için ele daha oturaklı gelir gibi geliyor.

Hangisini almalıyım?

Ve F710.

İlk oyun kolum olacak ve bilmiyorum hangisini almalıyım. Geçenlerde konusunu açtım ve Secuziyi onerenler oldu ama Logitech önerilmedi. Arkadaşım aktif olarak kullanıyormuş ve önerdi. Logitech PS koluna benzediği için kullanımının daha rahat olduğunu söyledi.

Ben hep kafelerde oynadım. Ama en az 2 senedir gitmiyorum yani tutuş yapısı olarak ikisine de yabancıyım. Secuzi Xbox'ın koluna benzediği için ele daha oturaklı gelir gibi geliyor.

Hangisini almalıyım?

Kesinlikle secuzi.

Artı ve eksileri nedir? Neden secuzi ve neden Logitech değil?
Logitech'in hiç bir eksisi olmasa bile 2010 yılından kalma ilkel teknoloji ile halen satılıyor olması başlı başına bir eksi.
Bunu dışında yine ilkel potansiyometreli stickler kullandığından drift riski çok yüksek. Fark o kadar çok ki yazmaya üşendim :D

Hangisini almalıyım?

Ve F710.
Gözünüz kapalı Secuzi almalısınız. Sırf şu Logitech'in ürünü olduğu için millet iyi sanıp alıyor. Çağ dışı teknolojiler den kalma ürün aslında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı